CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Literatura > Recenzii >  

BASTARZII ( Nou- ROMAN -publicat la Editura ARMONII CULTURALE)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
februarie la 23:37 
  
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text 
  
Stroia Gheorghe 
  
19 februarie la 08:19 
  
O NOUĂ APARIȚIE EDITORIALĂ ARMONII CULTURALE: BASTARZII (ROMAN) DE MARIA GIURGIU 
  
Lica, o tânără studentă, e neîmpăcată, nereușind să-și smulgă din suflet vechea iubire pentru tânărul funcționar de la bancă, Nae, zis OZN, după ce în trecut a fost constrânsă să-și sacrifice iubirea din cauza unor nefericite împrejurări. Lucrează ca vânzătoare la un bar, într-o mică localitate prahoveană, duce o viață monotonă, pentru un salariu modest, fără zile libere și atât ea, cât și OZN, se topesc de dragul unuia pentru celalalt, însă, destinul neprielnic se distrează să le pună mereu piedici în calea fericirii. 
  
De la un timp, în preajma fetei, devine omniprezent un personaj obscur și periculos, obsedat de ea, care reușește să lase impresia falsă că i-ar fi iubit, dar se dovedește a fi un adevărat demon: un stolker sadic, tâlhar și criminal nemilos, care, pe unde trece, lasă în urmă viețile distruse ale iubitelor sale și crimele comise cu sadism. 
  
Acțiunea romanului e plină de surprize și de neprevăzut, condimentată deopotrivă pe alocuri cu umorul nativ specific românului în fața necazurilor și cu momente profund dramatice pe care cititorul le descoperă alături de personajele ce provin din mediul micilor localități turistice așternute la poalele Bucegilor și pe malurile Prahovei. 
  
Recomand cu căldură romanul, foarte bine scris, spectaculos, cu eroi și întâmplări reprezentative pentru fiecare dintre noi. O poveste în care ne vom regăsi, cu tristețile, dezamăgirile, deziluziile ori speranțele noastre. Felicitări, Maria GIURGIU! 
  
Gheorghe A. Stroia 
  
Armonii Culturale 
  
http://armoniiculturale.ro/…/o-noua-aparitie-editoriala-ar…/ 
  
Referinţă Bibliografică:
BASTARZII ( Nou- ROMAN -publicat la Editura ARMONII CULTURALE) / Maria Giurgiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3343, Anul X, 25 februarie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Maria Giurgiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Giurgiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!