CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

PROIECT ANTOLOGIC - CINSTIRE MAICII DOMNULUI
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
INVITAȚIE ASCIOR  
 
Antologia - Cinstire Maicii Domnului  
 
Asociația pentru Civilizația Ortodoxă (ASCIOR) vă așteaptă cu poeme și proză scurtă, dedicate Sfintei Fecioare Născătoare de Dumnezeu în Antologia închinată Nașterii și Adormirii Maicii Domnului, ediția I-a, 2020, structurată pe trei secțiuni:  
 
POEZIE - ESEURI/PROZĂ SCURTĂ-PICTURĂ, GRAFICĂ  
 
Condiții de participare:  
 
a)  
Texte selectate pe criterii valorice, cu temă religioasă.  
CV literar (opțional), pe o pagină de prezentare.
Fotografie de calitate!  
 
b)  
materialul trebuie să fie de foarte bună calitate, să respecte tematica și va fi editat în format A5, font Times New Roman, dimensiune 12, distanța 1 rând  
Volumul va fi cu partea de materiale scrise, poezie, proză, predici, dar la sfârșit va avea 12 pagini color cu icoane.
Picturile vor fi trimise color și vor fi puse în volum la sfârșit, grafica va fi înglobată în partea cu texte.  
 
c)  
Taxa de participare (se va achita în intervalul 17. 08. 2020 – 23. 08. 2020 într-un cont bancar comunicat ulterior numai de către cei care vor primi aviz favorabil asupra calității materialelor trimise):  
 
- 30 lei, până în 5 pagini total (din care 1 pagină de prezentare); se va oferi 1 volum acela în care este publicat.  
 
- 90 lei, pentru ceea ce depășește 5 pagini și maxim 10 pagini (inclusiv pagina de prezentare); se vor oferi 3 volume din acela unde este publicat.  
 
- Dacă vor fi două volume, atunci, opțional, participantul poate achiziționa, contra cost, volumul unde nu este publicat.
Opțiunea va fi făcută în perioada 19-23 august, când se va cunoaște numărul de volume solicitate.  
 
d) Termen limită de predare material: 17 august 2020  
 
e) Materialele însoțite de fotografie clară, separat de materiale și CV literar vor fi trimise pe adresa de e-mail:  
 
ascior_antologii@yahoo.com și veți primi răspuns de confirmare a publicării.  
 
f) Bonus, pentru un elev sau tânăr (12-25 ani), cu lucrări deosebite constatate de coordonatorii lucrării și avizate de Președintele ASCIOR, participarea va fi GRATUITĂ și va primi 6 volume în care îi sunt publicate lucrările (eventual 4 din volumul cu lucrările proprii și 2 din celălalt volum).  
 
g) De asemenea, la același e-mail se vor comunica:  
datele de contact, e-mail,  
adresa poștală și număr telefon pentru a putea fi trimise volumele în cel mai scurt timp.
Costul de transport se suportă de către autori, de aceea vă rugăm să ne comunicați opțiunea de livrare (poștă/firmă de curierat),  
 
h) Atât poza de profil, cât și CV-ul sunt opționale în antologie, iar pentru cine dorește poate folosi pseudonim, dar în e-maill-ul transmis cu materialele trebuie să aibă atât numele cât și toate datele corecte.  
 
i) Preconizăm unul sau două volume format A5, a 300-350 pagini fiecare, în funcție de materialele primite.  
Cu suma anunțată de 30 (respectiv 90 lei) lei autorul primește cărțile din volumul în care este publicat.
Pentru achiziționarea volumului unde nu este publicat va trebui să achite contravaloarea acestuia, după ce a anunțat din timp dorința.  
 
j) Pentru a nu se crea confuzii, dar și pentru obținerea diversității structurale, precum și de expunere, materialele nu vor fi separate pe sectoarele poezie și proză, eseuri, analize, predici...  
 
k) Tot la același e-mail se vor comunica și opinii legate de această antologie.  
 
În cadrul seriei de lansări a Antologiei „Cinstire Maicii Domnului”, începând cu 8-10 septembrie, vor fi invitați autorii (care doresc) în Studio ASCIOR, (personal sau prin înregistrare pe Zoom), pentru prezentarea lucrării proprii și pentru proiectul Antologiei ASCIOR „Cu Dumnezeu pentru Neam și Țară”!  
 
Noi sperăm ca lansarea Antologiei să aibă loc atât în Studioul ASCIOR cât și în mediul on-line pe data de 08. 09. 2020 (Sărbătoare creștină Nașterea Maicii Domnului) dar acest lucru depinde foarte mult de noi toți!
Vă așteptăm cu mare drag, vă dorim inspirație și mult succes!  
 
Bucură-Te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine.
Binecuvântată ești tu între femei!”
 
 
Coordonatori:  
 
1. Mirela Minuța - Redactor șef Antologiile ASCIOR  
 
2. Lhana Roma-Nova -Redactor ASCIOR.  
 
ASCIOR pentru bucuriile omului!  
 
Nicolae Mușat - Președinte-fondator ASCIOR.  
 
Referinţă Bibliografică:
PROIECT ANTOLOGIC - CINSTIRE MAICII DOMNULUI / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3508, Anul X, 08 august 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!