CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  

CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ - BOGDANIA - 2020
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Festivalul Internațional de Creație Literară - BOGDANIA - 2020  
 
Festivalul - Concurs internaţional de creaţie literară „BOGDANIA”, Ed. a IX-a, 2020 Asociaţia Cultural-umanitară ”BOGDANIA” şi revista de creaţie şi cultură „BOGDANIA” din municipiul Focşani, Str. Contemporanul, Nr. 28, judeţul Vrancea organizează:  
 
Festivalul - Concurs internaţional de creaţie literară „BOGDANIA”, ediţia a IX-a, 2020  
 
- SCOPUL:  
 
* stimularea interesului pentru literatura română contemporană şi a respectului pentru valorile  
 
moştenite.  
 
* dezvoltarea spiritului competitiv, a dorinţei de afirmare şi pentru ieşirea din anonimat al celor care creează şi care au talent deosebit.  
 
* promovarea în revistele de cultură şi în Antologii literare a câştigătorilor şi creaţiilor valoroase din fiecare secţiune literară.  
 
- PARTICIPANȚI:  
 
* Autori care nu au volume tipărite şi care au vârsta între 16 ani şi maxim 40 de ani.  
 
- SECȚIUNI: poezie, proză scurtă şi eseu.  
 
REGULAMENT DE PARTICIPARE  
 
*Textele trebuie dactilografiate în Word, Times New Roman 12 pct., spaţiere un rând, cu diacritice, care să nu depăşească 3-4pagini A4 pentru fiecare gen literar, într-un singur document în format .doc sau .docx la adresa de e-mail: ionelmarin55@gmail.com  
 
* Trimiterea textelor (creaţiilor): 01 martie – 30 mai 2020, la adresele:  
 
a) E-mail: ionelmarin55@gmail.com, cu menţiunea „Pentru concurs”.  
 
b) Poştă: Asociaţia Cultural-umanitară ”BOGDANIA”, FOCŞANI, Str. Contemporanul nr. 28, Cod 620065, judeţul Vrancea, cu menţiunea „Pentru concurs” în câte 2 exemplare.  
 
* Textele vor purta un motto, care se va regăsi şi pe un plic închis, cuprinzând date despre autor (nume, prenume, data naşterii, profesia, adresa de corespondenţă, telefonul, precum şi o scurtă prezentare a activităţii literare).  
 
* Textele trimise după data de 30.05.2020 (data poştei) nu vor fi luate în considerare, de asemenea cele care nu sunt dactilografiate corespunzător (fără diacritice).  
 
JURIZAREA:  
 
* Corectarea textelor se va face de către un juriu format din 5 (cinci) personalităţi: critici literari, scriitori și oameni de cultură români.  
 
Se va întocmi o fişă de participare pentru fiecare concurent.  
 
În urma evaluării fiecărei creaţii se va stabili în mod corect şi obiectiv, pe bază de note, concurenţii câştigători pe secţiuni.  
 
* Premianţii vor fi anunţaţi în data de 30 iunie 2020, prin e-mail şi telefonic.  
 
Se vor acorda Premii pentru fiecare secţiune şi în funcție de calitatea textelor, diplome speciale din partea revistei de cultură Bogdania şi a partenerilor.  
 
* Persoanei care va întruni cel mai mare punctaj, indiferent de secţiunea la care a participat i se va acorda „TROFEUL „BOGDANIA”, 2020.  
 
* Persoanele care vor să sprijine proiectul o pot face prin donaţii ori sponsorizare în contul Asociaţiei Cultural-umanitare Bogdania: RO11BRMA0999100047750380, în RON; RO11BRMA0999100047751156 în euro, Banca Românească, Filiala Focșani, CIF 29080784, cu menţiunea pentru Festivalul Bogdania, 2020.  
 
PREMIEREA:  
 
- Festivitatea de premiere se va ţine la începutul lunii iulie 2020, în locaţia ce va fi făcută public şi cunoscută dvs. cu cel puţin 5 zile înainte.  
 
* Găsiţi informaţii şi pe site-ul: www.revistabogdania.ro.  
 
Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți în competiția literară.  
 
Tuturor: multă inspirație, succes şi numai bine!  
 
- Relaţii suplimentare:  
 
Scriitor Ionel MARIN  
 
e-mail: ionelmarin55@gmail.com;  
 
Referinţă Bibliografică:
CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ - BOGDANIA - 2020 / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3330, Anul X, 12 februarie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!