CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

MAREA UNIRE CULTURALĂ - Proiect antologic
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Invitație la MAREA UNIRE CULTURALĂ - proiect antologic  
 
Editura Dandes Press inițiază un nou proiect literar intitulat  
MAREA UNIRE CULTURALĂ - Centenarului Unirii",  
antologie de poezie, coordonator Maria FILIPOIU, care va cuprinde scriitori din România și Diaspora.  
 
Participarea este benevolă şi se face prin înscriere şi selectarea autorilor care scriu texte literare în versuri, corespunzătoare calitativ, dedicate Marii Uniri de la 1918, Zilei Naționale a României, personalităților care au contribuit la marele eveniment politic și eroilor neamului - cu temă patriotică.  
 
Cartea va fi tipărită în format A5 și în codiții de calitate excepțională, iar coautorii se vor regăsi în fotografii pe ultima copertă.  
 
Se vor face lansări în București și în localități din țară, după preferința și organizarea de comun acord cu autorii, la datele ce vor fi comunicate tuturor.  
 
Criterii pentru participare:  
 
Materiale pe maxim 10 pagini, format A5, scrise cu DIACRITICE (texte corectate)  
 
Fontul utilizat: Times New Roman, mărimea 12, la 1 rând.  
 
Autorii vor trimite împreună cu textele: o fotografie (cu o rezoluție cât mai mare) și o adresă din România, unde vor fi trimise cărțile, minim 5 volume.  
 
Textele se trimit pe adresa de email: dandes_press@yahoo.ro  
 
Suma pentru fiecare coautor este de 115 lei, reprezentând costurile de editare, tipărire, ambalare și expediere (în România), cu plata ramburs, prin Poșta Română.  
 
DATA LIMITĂ de primire a materialelor este 30 septembrie - 2018.  
 
Vă dorim inspirație și succes.  
 
Editor - Editura Dandes Press  
 
Coordonator Maria FILIPOIU  
 
Referinţă Bibliografică:
MAREA UNIRE CULTURALĂ - Proiect antologic / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2816, Anul VIII, 16 septembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!