CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

FESTIVALUL NAȚIONAL DE POEZIE „BOGDANIA` - EDIȚIA VII, 2018
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Festivalul Național ”BOGDANIA” - Ediția a VII-a, 2018  
 
Asociaţia Cultural-umanitară ”BOGDANIA” și revista de cultură ”BOGDANIA” din Focşani organizează:  
 
Festivalul - Concurs Naţional de Creaţie Literară „BOGDANIA”  
 
Regulament de participare  
 
Scopuri:  
 
* stimularea interesului pentru literatura română contemporană şi a respectului pentru valorile moştenite.  
 
* dezvoltarea spiritului competitiv, a dorinţei de afirmare şi pentru ieşirea din anonimat al celor care creează şi care au talent deosebit.  
 
* promovarea în revistele de cultură şi în antologii literare a câştigătorilor şi creaţiilor valoroase din fiecare secţiune literară.  
 
- Participanţi: - Autori care nu au volume tipărite şi care nu au depăşit vârsta de 35 de ani.  
 
Secţiunile concursului: Poezie, Proză scurtă şi Eseu.  
 
- Textele trebuie redactate în Word, Times New Roman 12 pct., spaţiere un rând, cu diacritice şi să nu depăşească 10 pagini A4 pentru fiecare gen literar, într-un singur document în format .doc sau .docx la adresa de e-mail: ionelmarin55@gmail.com  
 
- Trimiterea textelor (creaţiilor): 01 martie15 mai 2018, la adresele:  
 
a) E-mail: ionelmarin55@gmail.com, cu menţiunea ”Pentru concurs”.  
 
b) Poştă: Asociaţia Cultural-umanitară ”BOGDANIA”, FOCŞANI, Str. Contemporanul nr. 28, Cod 620061, judeţul Vrancea, cu menţiunea „Pentru concurs” în câte 2 exemplare.  
 
- Textele vor purta un motto, care se va regăsi şi pe un plic închis, cuprinzând date despre autor (nume, prenume, data naşterii, profesia, adresa, nr.de telefon, precum şi o scurtă prezentare a activităţii literare).  
 
- Textele trimise după data de 15.05.2018 (data poştei) nu vor fi luate în considerare, de asemenea cele care nu sunt dactilografiate corespunzător (fără diacritice).  
 
- Corectarea textelor se va face de către un juriu format din 5 (cinci) scriitori, critici literari și oameni de cultură români.  
 
Se va întocmi o fişă de participare pentru fiecare concurent.  
 
- În urma evaluării fiecărei creaţii se va stabili în mod corect şi obiectiv, pe bază de note, concurenţii câştigători pe secţiuni.  
 
- Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 15 iunie 2018, prin e-mail şi telefonic fără precizarea premiului obținut, asigurându-se astfel prezența la festivitate de premiere, ulterior pe:  
 
www.revistabogdania.ro  
 
- Se vor acorda câte trei Premii pentru fiecare secţiune şi în funcție de calitatea textelor și diplome speciale.  
 
Persoanei care va întruni cel mai mare punctaj, indiferent de secţiunea la care a participat i se va acorda Marele premiu (“TROFEULBOGDANIA”).  
 
- Festivitatea de premiere şi spectacolul de gală se va desfășura la începutul lunii iulie 2018, în locaţia ce va fi făcută public şi cunoscută dvs. cu cel puţin 15 zile înainte.  
 
- Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți în competiția literară.  
 
Relaţii suplimentare:  
 
e-mail: ionelmarin55@gmail.com;  
 
 
Ing. Ionel Marin  
 
Referinţă Bibliografică:
FESTIVALUL NAȚIONAL DE POEZIE „BOGDANIA` - EDIȚIA VII, 2018 / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2613, Anul VIII, 25 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!