CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Carti >  

CELE MAI REPREZENTATIVE TITLUI - AUTOR MARIA FILIPOIU
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
AUTOR: MARIA FILIPOIU  
 
CELE MAI REPREZENTATIVE TITLURI:  
 
* ECOURI STRĂBUNE (omagii și memorii în poeme), Ed. Singur, Târgoviște, 2015  
 
* TRADIȚII CREȘTINE ȘI RITUALURI POPULARE ROMÂNEȘTI, Ed. PUNCT (PAIDEIA) București, 2008;  
 
* ÎN ZODIA POEZIEI, Ed. DANDES PRESS, Dr. Tr. Severin, 2015  
 
Ca poetă cu o activitate prodigioasă, abordând varii arii ori genuri tematice, scriind cu empatie și pasiune proză sau poezie, MARIA FILIPOIU este inclusă în multe proiecte antologice valoroase, ce-i confirmă drumul ascendent în literatura română contemporană. Indiferent dacă e nostalgică sau împarte bucurie, dacă simte tristețe legată de tradiții populare românești demult trecute în uitare, din nefericire, scrisul Mariei Filipoiu este cerebral, matur și echilibrat, sensibil și plin de învățăminte, un veritabil leac pentru suflet, în momente de rătăcire. Fiecare carte a sa este o bucurie, un motiv în plus de mulțumire, deoarece MAI EXISTĂ ÎNCĂ POEZIE, MAI EXISTĂ, ÎNCĂ… POEȚI! Vă mulțumim, stimată doamnă Maria Filipoiu și promitem că vom încerca, în limita timpului disponibil, să ne împărtășim din picurii de miere ai unui suflet care vibrează și simte… ROMÂNEȘTE!  
 
Gheorghe A. STROIA  
 
Armonii Culturale  
 
Referinţă Bibliografică  
 
CĂRȚI PRIMITE LA REDACȚIE: MARIA FILIPOIU – CELE MAI REPREZENTATIVE TITLURI/ Revista Armonii Culturale, ISSN: 2247-1545. Adjud, Vrancea, RO/ Ediția: 27 septembrie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
CELE MAI REPREZENTATIVE TITLUI - AUTOR MARIA FILIPOIU / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2201, Anul VII, 09 ianuarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!