CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

INVITAȚIE ÎN ANTOLOGIE ȘCOLARĂ-volumul II
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
INVITAȚIE ÎN ANTOLOGIE ȘCOLARĂ-volumul 2  
 
Antologia școlară „LITERATURA DE IERI, DE AZI ȘI DE MÂINE-volumul 2"-un nou proiect al editurii „Liric graph" și colecția „Grai românesc"  
 
Editura „Liric graph", Colectia „Grai românesc" și scriitoarea Maria Filipoiu dau startul în volumul 2 al antologiei „LITERATURA DE IERI, DE AZI ȘI DE MÂINE", care va putea fi distribuită și în școli, pentru elevi.  
 
Scriitorii interesați ca poeziile lor să apară alături de clasici ai literaturii române: Eminescu, Coşbuc, Minulescu, Goga, Păunescu… , sunt invitați să participe cu lucrări valoroase, cu temă la alegere dar serioasă, pentru a putea fi incluși în acest proiect antologic deosebit.  
 
Participarea este benevolă şi se face prin înscrierea autorilor care trimit creații proprii, în vederea selectării de către scriitori profesioniști, pentru publicare.  
 
Segmentul de autor este de 10 creații literare în versuri, configurate pe 10 pagini A5, corect redactate şi corectate, corp 12, scrise cu diacritice, font Times New Roman, spațiere între rânduri de 1.  
 
Textele vor fi însoţite de o fotografie, precum și datele de contact: cu nume şi prenume, adresă şi număr de telefon (pentru livrarea exemplarelor) și vor fi trimise începând cu data de 15 august până pe data de 15 septembrie 2016 pe adresa:  
 
trandafir_simpetru@yahoo.com, cu menţiunea:  
 
Pentru ANTOLOGIE ȘCOLARĂ  
 
Autorii ale căror creații sunt validate, vor fi contactați pentru achitarea sumei de 200 ron, reprezentând costurile de editare și tipărire în contul Banca BRD, Ichimescu Dumitra, IBAN 090SV44929850900, confirmând plata la aceeași adresa de e-mail, pentru ca visul să poată deveni realitate.  
 
În funcție de prețul de cost al editării și tipăririi, fiecare autor va primi între 8 și 12 exemplare.  
 
Ne propunem ca volumul să fie inclus în festivitățile lansărilor de carte ce se vor desfăşura concomitent cu alte câteva evenimente culturale organizate de noi în România şi în străinătate.  
 
Antologia va fi inclusă în „Colecţia Grai românesc"  
 
Vă urăm mult succes și vă așteptăm creațiile!  
 
Coordonator Maria Filipoiu  
 
Referinţă Bibliografică:
INVITAȚIE ÎN ANTOLOGIE ȘCOLARĂ-volumul II / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2059, Anul VI, 20 august 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!