CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comemorari >  

ZBORUL CU VIAȚA FRÂNTĂ -EROILOR SANITARI
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ZBORUL CU VIAȚA FRÂNTĂ - EROILOR SANITARI  
 
În profesia medicală, ca-n oricare menire umanitară, oamenii sunt dedicați și devotați pentru că sunt aleși de Dumnezeu, misionari în destinul încredințat vieții pe Terra, în care își pun vocația și abnegația pentru un ideal nobil, uman și umanitar.  
 
Ironia sorții face din spirite luptătoare, cele mai vulnerabile ființe în fața destinului implacabil, pentru că moartea nu are preferințe și nu face discriminări, iar lupta pentru viață, oricât de eroică ar fi, se încheie cu înfrângere.  
 
Pentru eroii aviatici și sanitari, morți în accidentul prăbușirii elicopterului SMURD, în misiunea umanitară din Republica Moldova, la data de 2 iunie 2016, cărora li s-a frânt viața, dar le-au rămas aripile pentru „Ultimul zbor", către veșnicie, pentru a duce Autorității Supreme, mesajul  
 
MISIUNE ÎNCHEIATĂ, aprind candela sufletului cu făclia gândului în mesajul:  
 
Pace și odihnă veșnică!  
 
Zbor lin, dragi combatanți!  
 
„CINSTIRE ÎNAINTAȘILOR!" (de Maria Filipoiu)  
 
(5.06.2016 Necrolog la funeralii)  
 
* De ÎNĂLȚAREA DOMNULUI, tuturor creștinilor,  
 
salutul creștinesc HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT!  
9 iunie 2016 Maria Filipoiu  
 
 
Referinţă Bibliografică:
ZBORUL CU VIAȚA FRÂNTĂ -EROILOR SANITARI / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1987, Anul VI, 09 iunie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!