CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

DRUMUL CEL BUN
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DRUMUL CEL BUN 
  
Toţi avem în fiinţa noastră nevoia de a găsi, de a alege drumul cel bun, ascensiunea, evoluţia şi implicit menirea noastră pe pământ. Dacă luăm în considerare doar aspectul material al vieţii – meseria, activitatea, hrana, hainele, locuinţa, ele nu ne duc spre Dumnezeu, ci doar spre oboseală, plictis şi enervare. Deşi, numai Dumnezeu ne ajută să atingem orice scop, nu ne reuşeşte întotdeauna contactul cu El. Cu atât mai mult, cu cât scopul Lui este perfecţiunea: « Fiţi desăvâşiţi, precum şi Tatăl din cer desăvârşit este, » spunea Iisus. Dacă am reuşi, totul s-ar schimba, totul. De îndată ce am alege calea de lumină, de îndată ce modelul nostru ar fi Hristos toate transformările, toate mutaţiile s-ar produce în toate aspectele, de la sistemul osos, până la sistemul nervos, de la bucuria de viaţă până la multe realizări, toate ar intra în bună rănduială. Viaţa ar avea simplitate, calm şi împlinire. Faptul este de-a dreptul incalculabil! (Vianna Stibal autoarea metodei Theta Healing explică la pagina 16 a cărţii cum a realizat creşterea piciorului drept care se scurtase cu 8 cm. datorită unei grave afecţiuni. Cum ? Printr-o rugăciune constantă adresată Creatorului) Se ştie că noi putem introduce energie în sistemele noastre, că ADN-ul susţine procesul de regenerare al corpului. Celulă cu celulă se reconstruieşte prin biofotoni, adică prin lumină. Celulele noastre sunt însetate de lumină. Noi, oamenii emitem şi înmagazinăm lumină. Emitem energie prin creier, prin inimă, prin ADN. Comunicăm prin câmpuri energetice. Ne aflăm în aceste câmpuri şi interacţionăm cu Totul, cu Universul, cu Unul. Este extraordinară această imensitate de lumină şi iubire care cuprinde fiinţa umană purificată de divinitate, când Ea este dorită, chemată, invocată să ne reprogrameze propriile coduri genetice. Prin intuiţie, prin viziunea interioară şi prin ce ne spun marii iniţiaţi, ştim că este aşa. Dacă citim Cuvântul lui Dumnezeu din Sf. Scriptură descoperim că miracolele se împlinesc, căci la Dumnezeu totul este posibil. 
  
Dar pe cât de imens, de vast şi minunat este câştigul, urmând calea Binelui şi drumul ascendent al maturizării spirituale, pe atât, este de dificil de urmat. Uşor, prea uşor deviem şi alegem direcţia întunecată, producând tot schimbări şi transformări de neînchipuit şi inimaginabile, dar în sens rău. Din păcate, nu vedem asta, pentru că este atât de subtil, atât de invizibil, atât de imponderabil, încât nu iese la suprafaţă, decât când izbucneşte o boală foarte gravă. Sigur că există şi clarvăzători, Iniţiaţi, mari Maeştri care văd, disting şi percep imediat această întunecare a aurei fiinţei. Ei ne recomandă lucrul cu noi înşine, adică timp şi perseverenţă, iubire şi convingere, căci ştim ce vrem: să descoperim comoara sufletului nostru. Dacă risipim timpul, lucrurile se înrăutăţesc, dacă îl folosim constant şi benefic, atunci gândurile, sentimentele şi convingerile noastre pozitive crează propriul univers, propriul destin fericit. 
  
Referinţă Bibliografică:
DRUMUL CEL BUN / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3886, Anul XI, 21 august 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!