CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Cugetări 3
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cugetări 3 
  
*Timpul este singura monedă pe care o avem! Noi decidem pe ce o cheltuim! 
  
*Timpul petrecut râzând, e timp petrecut cu îngerii... 
  
*Cu maşina timpului mergem toţi: înapoi spre amintiri sau înainte spre vise... 
  
*Timpul este prea încet pentru cei ce aşteaptă, prea lung pentru cei care suferă, prea scurt pentru cei fericiţi. Dar pentru cei care iubesc este etern! 
  
*Nu timpul zboară, noi trecem...Şi cu ce rămânem?... 
  
*Timpul seamănă cu o trupă de circ: spectacol / experienţă de viaţă, apoi împachetează şi merge mai departe!... 
  
*Timpul e ca avionul, el zboară, dar tu eşti pilotul! 
  
*Timpul este hoţ, dar legea nu îl pedepseşte! 
  
*Timpul este o treaptă, o scară, un interval... Dacă nu îl foloseşti cu atenţie, te umple de regrete! 
  
*Spiritualitatea se cucereşte punct cu punct şi lasă urme la nivel de corp subtil. Această frumoasă cucerire, această evoluţie este cea mai durabilă, iar efectele ei se proiectează în timp şi spaţiu... 
  
*Forţă, curaj şi determinare sunt atuuri majore pentru cei cu inima deschisă şi suflet bogat...Pentru ei, timpul are valoare! 
  
*Să nu ne pierdem niciodată speranţa. Este semn de credinţă tare! 
  
*Să ne păstrăm un moral ridicat! Există oameni care ne iubesc , care ne susţin... Există oameni pe care îi iubim şi pe care ne bazăm... Există Dumnezeu care ne iubeşte pe toţi! 
  
*Servim nevoile noastre nespirituale? Vom fi totdeauna grăbiţi, în lipsă de timp... Servim binele cu bucurie, iubire, calm şi intenţii bune? Vom avea timpul necesar pentru toate!... 
  
Referinţă Bibliografică:
Cugetări 3 / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3837, Anul XI, 03 iulie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!