CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

CUGETĂRI 2
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cugetări 2 
  
*Când sufletul e sănătos corpul îl urmează.Şi invers. Ele se interconectează. Care e mai vulnerabil? Oricum, noi le agresăm pe amândouă destul de uşor, nu-i aşa? 
  
*O pasiune dă sens vieţii noastre.Dacă nu ne rătăceşte mintea...Dac devine copleşitoare, distrugătoare, ea răvăşeşte sufletul, aemenea viciului. 
  
*În bucătărie toate trebuie făcute cu spor, cu folos pentru sănătatea familiei. De aici pornesc toate celelalte scopuri, de la sănătate! 
  
*Nu te da bătut: perseverează până ajungi la un obiectiv, apoi fixează-ţi altul. Astfel te simţi demn de admiraţie, demn de stimă, demn! 
  
*În cinci minute nu poţi face multe, dar poţi face un singur lucru care să îţi schimbe viaţa: o promisiune! 
  
*Fantezia este a tinerilor.Conduşi de ea, ei pot ajunge departe, în irealitate, în iluzie, în amăgire, din naivitate. Dar de vreme ce eşti tânăr, trebuie să încerci, chiar dacă reversul este suferinţa! 
  
*Cel cu sufletul tânăr nu e bătrân niciodată.Dar, să imite un tânăr, pentru un bătrân nu este lăudabil., ba chiar ridicol. Simţul măsurii şi prestanţa trebuie câştigate de vârsta matură! 
  
*Suferinţa este un dascăl aspru. Îţi oferă experienţe doar de tine trăite,în forme şi la nişte intensităţi ce le crezi unice. Dar, suferinţa rămâne suferinţă şi când te doare măseaua şi când te părăseşte un om drag. Oricum, te socoteşti nedreptăţit de soartă... 
  
*„Demonstrează-ţi că eşti curajos şi puternic” spun înţelepţii. Dar, ei nu îţi dau o reţetă a reuşitei, pentru că ei înşişi, experimentând, au dat greş... 
  
*Fiecare om pe care îl întâlneşti este o oglindă a ta. De eşti mulţumit de ceea ce vezi, înseamnă că ţi-e prieten, de eşti nemulţumit, înseamnă că: fie tu trebuie să te schimbi, fie să-l ajuţi pe el, să facă transformări la firea sa... 
  
*Iubeşte prezentul, este singurul adevăr de care poţi profita. Trecutul ţi-aduce doar regrete şi puţine bucurii, viitorul doar îndoieli.Deci, prezentul îţi aparţine şi te îndatorează! Fi-i fidel! 
  
Referinţă Bibliografică:
CUGETĂRI 2 / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3835, Anul XI, 01 iulie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!