CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Cugetări 1
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cugetări 1 
  
*Fiecare dintre noi este un univers unic şi bogat. Nemulţumiţi, căutăm să semănăm cu alţii, la fel de nemulţumiţi de ei înşişi. Cerc vicios. 
  
*Viaţa este un dar şi-o aventură. Şi mai ales o ecuaţie, de nimeni rezolvată. Sau un mister, de nimeni elucidat. Şi putem continua... De aceea, ne apropiem de Dumnezeu, taina-tainelor! 
  
*Atitudinea pozitivă ne demonstrează cât suntem de subiectivi în toate. Dar este unica nostră şansă de a ne îndrepta spre bucurie. 
  
*Viaţa ne obligă să facem ucenicie în Atelierul Înţelepciunii.Dar, nu intrăm uşor în el. Dăm multe probe de suferinţă mai întâi. Trebuie să rezistăm cu brio.Pentru a extrage valori, trebuie noi înşine să devenim valori nepreţuite! 
  
*Logica ne duce, de obicei, la constatări negative. Când o depăşim, ni se revelează minunate adevăruri divine!... 
  
*Orice reacţie a noastră reflectă ceea ce iubim sau detestăm. Între „îmi place” şi „nu-mi place” mereu ne balansăm. Deşi-i normal, deloc nu ne maturizăm. Vrem doar cum nouă ne place totul să ajustăm. 
  
*Sigur, nu putem face pe toţi să creadă ca noi. Fiecare e construit după o formulă complexă şi misterioasă. Şi în loc să ne minunăm, să ne încântăm, trăim doar ca să ne contestăm, ce ne deosebeşte mereu observăm şi neajunsuri nouă şi altora cu fast realizăm! 
  
*Un val mare de ar exista, plaja ar spăla; apa ar lua cu ea toate resentimentele; şi am avea doar simţăminte potrivite clipei în are respirăm. În armonie ar fi eul interior şi cel exterior, şi în bucurie. 
  
Referinţă Bibliografică:
Cugetări 1 / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3833, Anul XI, 29 iunie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!