CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Lecţii pentru suflet
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lecţii pentru suflet 
  
Orice fiinţă umană ca să fie spirituală trebuie să se elibereze de tiparele distructive care o ţin legată de egoul său, de suferinţă, de ignoranţă şi o îndepărtează de menirea sa. Fiecare suflet vine pe pământ ca să împlinească un scop suprem: să se ridice de la nivelul de fiinţă limitată la fiinţă nelimitată. 
  
Lumea este un laborator unde noi învăţăm, urmăm cursuri de formare pentru a ne cunoaşte, a avea experienţe şi a ne construi măreţia noastră. În acest sens avem câteva datorii: să ajungem la o existenţă transformaţională, să devenim maeştrii luminii şi ai iubirii, să studiem criteriile evoluţiei pentru a fi stăpânii vieţii noastre. 
  
Toţi trebuie să acumulăm lecţiile pentru suflet deoarece este un folos personal şi un aport pentru omenire. Şi puterea de a iubi şi neputinţa de a exprima iubire este resimţită de întregul univers. Fiecare suflet contează. Prin dezvoltarea sa personală, fiecare individ contribuie la Creaţie.Fiecare om este co-Creator. Prin eforturi comune, toţi împreună progresăm şi contribuim la sănătatea omenirii. 
  
Aşa cum fiecare celulă din organism este însemnată pentru întreg, aşa fiecare suflet contează pentru lumea toată. Dacă o parte din corp are probleme şi alte zone suferă, precum şi regresul unor suflete întârzie evoluţia întregii rase umane. Dar, latura pozitivă este mai importantă-orice existenţă vibraţională, elevată şi plină de viaţă, reface, întinereşte şi regenerează organismul şi aduce vindecare, izbăvire întregului sistem creator. 
  
Pe măsură ce vom învăţa lecţiile pentru suflet vom avea altă vibraţie spirituală şi vom energiza pe toţi cu care venim în contact. Vom începe prin a recunoaşte şi a accepta natura noastră spirituală, prin a sluji pe ceilalţi, punând în valoare potenţialul nostru uman. Bucuria noastră este a tuturor, dar şi a lui Dumnezeu. Trăind în pace şi iubire permitem puterilor cereşti să vină la noi. 
  
Dezvoltarea noastră este esenţială pentru planeta noastră, pentru noi înşine şi pentru a se împlini planul lui Dumnezeu. De aceea lecţiile pentru suflet se adresează conştiinţei, care se aliniază sinelui divin şi menirii noastre pe pământ. Astfel, aceste lecţii vor servi la demolarea falselor idealuri şi a egoului care limitează creşterea noastră vibraţională; de asemenea servesc unirii cu sinele divin şi depriderii expresiei noastre divine în viaţa de zi cu zi. 
  
Referinţă Bibliografică:
Lecţii pentru suflet / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3768, Anul XI, 25 aprilie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!