CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Nevoile sufletului
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Nevoile sufletului 
  
Sunt întotdeauna sub inspiraţie divină şi iau rapid cele mai bune, mai corecte şi mai drepte decizii. Am pricepere să le aplic. 
  
Numai binelui îi fac loc în viaţa mea, de aceea numai binele se poate manifesta! 
  
Am putere să-mi construiesc un viitor fericit şi am iscusinţa de a-mi ajuta şi familia, şi semenii. 
  
Ochii mei sunt ochii spiritului şi văd clar lumea şi viaţa. Văd cu bucurie prezentul, trecutul şi viitorul. Permit iubirii din adâncul inimii mele să creeze acum viaţa la care îmi place să mă uit... 
  
Accept planul perfect al vieţii mele, care prevede sănătate, bunăstare, dragoste şi plăcută expresie de sine. 
  
Îmi preţuiesc sufletul, îl iubesc şi îl înnobilez continuu. Spiritul infinit îmi insuflă încredere: în reuşita mea, în propriile talente, în simţul datoriei împlinite, în simţul responsabilităţii şi al respectului de sine. 
  
Îmi îmbogăţesc bagajul emoţional zilnic; am filtru etic, aleg să-mi îmbogăţesc cunoaşterea, bazată numai pe virtuţi. De aceea, dau timp suficient lecturii. 
  
Am repere şi idealuri care îmi susţin sensul vieţii, locul şi scopul meu în lume. Am identitate de sine. Recunosc că trăieşte în mine un corp spiritual al bucuriei care este veşnic frumos şi tânăr. 
  
Sensibilitatea mea se hrăneşte cu artă, cu sacralitate, cu filosofie religioasă pentru a umple toate golurile inimii şi pentru a anula orice îngrijorare. Am forţa interioară necesară pentru a mă elibera de poveri şi dureri care vor să mă copleşească, orbindu-mă. 
  
Sunt calm, temperat, stăpânit şi deschis spre Cuvântul lui Dumnezeu care conţine Adevărul. El mă hrăneşte, mă întăreşte, mă luminează şi mă învaţă că inima, şi nu mintea este adevăratul meu ghid în viaţă. 
  
Strâng comori în suflet neîncetat! Acestea ne este permis să le luăm dincolo... Acestea ne vor deschide uşa raiului... 
  
Referinţă Bibliografică:
Nevoile sufletului / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3758, Anul XI, 15 aprilie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!