CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Nedumeriri
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
NEDUMERIRI 
  
Ca să te iubească femeile trebuie să fii frumos, deștept și bogat? Da, ca să te râvnească trebuie să fii aşa. Cu iubirea e mai greu, pentru că e nevoie şi de contribuţia celuilalt... Ştie el să se facă iubit, respectat, admirat? Dacă, da, e OK! 
  
* Poziția preferată în pat? Oricum, doar patul să fie confortabil! Eventual, şi lângă priză, să-ţi poţi încărca telefonul... 
  
* Masca te face mai deștept? Mai ascuns? Mai prefăcut? 
  
Nu ştiu... În mod sigur mai uituc, mereu te întorci după ea! 
  
* Soţia ta nu folosește borș? Înseamnă că relaţia voastră este destul de acră... Ai grijă de desert!! 
  
* Căsătoria e cea mai mare capcană a vieţii? Cu siguranţă că trecem prin multe altele, fără să ne dăm seama. Dar asta ne obsedează: cum nu am ştiut să facem căsnicia o prăjitură savuroasă de care să nu ne mai săturăm!? 
  
* Toată viața mea nu m-am întors înapoi pentru ceva, ca să nu îmi meargă rău. Şi totuşi , eu nu cred în ghinion... 
  
* Copiii mei râd cu mine pentru că sunt din fire vesel. Nu ştiu cum să-i educ că în viaţă nu vor găsi doar oameni ca mine. Mai ales şoferii într-un trafic aglomerat , îi vor dezamăgi... 
  
* Ultima invitaţie : ”Urcă până la mine să vezi ce măşti nostime am achiziţionat! Da’ să nu-mi ceri, că fac colecţie!” 
  
* Oameni buni, aveți grijă pentru ce optaţi, că-i posibil să regretaţi!!! 
  
Referinţă Bibliografică:
Nedumeriri / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3754, Anul XI, 11 aprilie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!