CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Este nevoie...
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ESTE NEVOIE 
  
Este nevoie de o remodelare a personalităţii, încât să restabilim propria relaţie cu Iubirea. 
  
Este nevoie să ştim să trăim în Iubire, ca să aspirăm la sănătate şi fericire. 
  
Este nevoie de a oferi atitudine, gesturi şi vorbe pline de afecţiune pentru a primi, la rândul nostru, consideraţie, respect şi dragoste. 
  
Este nevoie să răspundem cu bunătate, când alţii au nevoie de noi, încât să fie săritori şi ei, când vom avea nevoie. 
  
Este nevoie să recunoaştem că singurul lucru imperios necesar oamenilor este iubirea, de aceea, vom face zilnic felurite declaraţii de dragoste... 
  
Este nevoie să ne străduim pentru reuşitele dorite, pentru lucrurile care ne plac, pentru armonia cu noi înşine, pentru relaţii frumoase cu semenii… 
  
Este nevoie să conştientizăm că iubirea, ca lege divină este atotputernică, dar ca regulă omenească, ne pune în situaţia de a evita, alunga, anula o suită de resentimente. 
  
* Este nevoie să înţelegem că nu criticând vindecăm Răul din lume şi din societate, ci rugându-ne pentru ţară, pentru vreme, pentru recoltă, pentru noi înşine, pentru familie, pentru toate familiile de pretutindeni, pentru neamul nostru şi pentru toate neamurile, pentru tot pământul şi pentru întregul univers. Iubind, trecem dincolo de condiţiile existenţiale nepotrivite. Iubind, ne distanţăm de cele lumeşti, ne apropiem de cele cereşti. Iubind, vindecăm toate problemele noastre şi suntem fiinţe binecuvântate. 
  
Referinţă Bibliografică:
Este nevoie... / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3751, Anul XI, 08 aprilie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!