CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Evoluţia este necesară
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
EVOLUŢIA ESTE NECESARĂ  
  
De când există lumea, ea a fost în continuă schimbare după nevoile momentului. Ea a evoluat şi a adus omului treptat –treptat tehnologia avansată de astăzi. Şi va avansa, şi va progresa şi mai mult… Dar, domeniul spiritual se va dezvolta enorm, fiind absolut necesar sufletelor pentru care vibraţiile pozitive sunt esenţiale. O viaţă nouă se va impune, care nu va fi pe gustul tuturor, după cum niciodată nu a fost… Evoluţia umanităţii a urmat cicluri evolutive constante, deşi omul nu a înţeles decât cumpenele şi distrugerile pe care le-a suferit. Deseori a strigat spre cer : « De ce, Doamne ? » Numai cei supuşi voii Domnului au ştiut să accepte planul divin şi au rezistat încercărilor. Domnul nu îi părăseşte pe Copiii Săi, care au răbdare, au încredere, au înţelepciune. El îi susţine în mod tainic sau le dezvăluie minuni…  
  
Binecuvântările lui Dumnezeu curg continuu peste noi. Şi acum, chiar când aflăm veşti cutremurătoare, când îi plângem pe cei care au plecat, ucişi de cumplitul virus, nu încetăm să credem în înţelegerea superioară a lucrurilor, precum divinitatea o are şi rămânem dârzi şi curajoşi, pentru că Viaţa merge înainte.  
  
Mulţi prezicători vorbesc despre binele şi dreptatea care va domni pe pământ, dar noi vrem acum, să ne bucurăm acum, de pace şi bucurie. De ce fericirea este plasată în viitor, când fiecare se simte de pe acum capabil să trăiască frumos şi să respecte legile universale, numai să i se explice…  
  
Ei bine, să ne facem un proces de conştiinţă şi să descoperim cât servim noi Iubirea, Fraternitatea, Solidaritatea, Unitatea pentru că aceste valori sunt fundamentul a tot şi toate. De aceea, să ne supunem unui program de evoluţie personală, fiecare după priceperile, voinţa şi receptivitatea pe care le posedă. Nimic nu este fără ecou ! Orice efort va avea rezonanţă în propriul corp şi departe, în Univers.  
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Evoluţia este necesară / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3738, Anul XI, 26 martie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!