CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Starea lăuntrică
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
STAREA LĂUNTRICĂ 
  
Cât de atenţi suntem la starea lăuntrică? Ni se pare normal să ne supărăm, să ne înfuriem şi să ne certăm. Cine poate altceva să facă?? Cine?? Am auzit de zeci de ori: să evităm mânia, că nu ne face bine, dar putem? La locul de muncă supărarea şi nemulțumirile curg zilnic de la unul la altul. Dacă în familie este pace şi iubire suntem binecuvântaţi de Dumnezeu! Dacă şi acasă avem persoane dornice să le strice dispoziţia celor apropiaţi, este grav! 
  
*Trebuie să cauţi un loc unde să te relaxezi, unde să te simţi bine, unde să respiri aer curat... Dar eşti lăsat? Întotdeauna într-o familie este cineva cicălitor care se simte bine, când deranjează pe alţii... Stările emoţionale negative scad dramatic sistemul imunitar. Dar cui să ceri, să-ţi menajeze ţie sănătatea? Nici după ce eşti bolnav, nu se îmbunătăţesc lucrurile: la serviciu aceeaşi oameni dezagreabili, acasă aceeşi atmosferă sufocantă. 
  
**Ce este de făcut? Unde să găseşti scut în faţa bolilor? Cum să ajungi la polul opus unde sunt valori ca: iertarea, compasiunea, iubirea, bucuria, recunoștința, bunătatea, modestia, blândeţea, cumpătarea şi pacea? Acestea cresc vibraţiile şi întăresc sistemul imunitar. Soluţia există! Ţi-o poate da un psiholog, un consilier spiritual, un mentor, cel care îţi poate vorbi despre dezvoltare personală şi îţi dezvăluie valoarea TA. Deoarece noi avem nişte atuuri pe care nu le ştim folosi... Nimeni nu le ştie pe toate, dar învăţăm, căci de aceea am venit aici pe Pământ, să acumulăm tot ce e frumos, bun şi de folos! 
  
Aşadar, viaţa este: fie o aventură frumoasă, fie o pierdere de vreme! 
  
Referinţă Bibliografică:
Starea lăuntrică / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3730, Anul XI, 18 martie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!