CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  

Să fim izvoare de iubire
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Să fim izvoare de iubire  
  

Fiecare om posedă un rezervor emoţional care aşteaptă şi tânjeşte să fie umplut cu iubire. Nicio altă emoţie nu este mai împlinitoare, mai dătătoare de viaţă, de frumuseţe şi forţă interioară ca iubirea. Copilul are nevoie pentru a se dezvolta, adolescentul pentru a se hrăni şi înflori, adultul pentru a-şi întreţine sensibilitatea şi frumuseţea sufletească.  
  
* Omul este făcut să nu vadă răul dacă iubeşte, căci nu poate iubi fără iubire... Dacă iubeşte vede lumea plină de frumuseţi şi armonii, dacă nu iubeşte vede toate relele şi nelegiuirile. Atunci, având rezervorul iubirii gol, omul se simte obosit, plictisit, bolnav, deoarece fluxul iubirii este blocat, nu circulă prin fiinţa sa, liber.  
  
Conştient de acest fenomen, fiecare va căuta o sursă de vibraţie energetică înălţătoare precum crede că îi este util: o icoană, un peisaj, o îmbrăţişare, un cântec, un surâs... Un gând plin de iubire trimis unui copil, întregii lumi, casei sale, familiei sale, patriei sale, unde Dumnezeu a vrut să se nască, întregului Univers, poate debloca potenţialul afectiv interior şi omul se simte plin de vitalitate şi de o infinită bucurie.  
  
* Respectul este primul pas în iubire. Al doilea este zâmbetul cu care îl întâmpinăm pe cel drag. Al treilea este politeţea cu care ne tratăm semenii. Al patrulea este recunoştinţa faţă de lucruri, oameni, experienţe care ne-au adus mult Bine şi faţă de Domnul Dumnezeu care ne-a dăruit viaţa.  
  
Să fim izvoare de iubire pentru a trăi frumos între oameni!  
  
Referinţă Bibliografică:
Să fim izvoare de iubire / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3727, Anul XI, 15 martie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!