CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aniversari >  
Autor: Lucia Cioban         Ediţia nr. 1588 din 07 mai 2015        Toate Articolele Autorului

Lucia CIOBAN - RADIO „PRODIASPORA” – ŞASE ANI PENTRU ROMÂNII DE PE AMBELE MALURI ALE PRUTULUI
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Un radio de speranţă şi de iubire pentru românii de pe ambele maluri ale Prutului, astfel este caracterizat de ascultătorii săi fideli postul de radio „ProDiaspora” la cei şase ani de activitate. Promotorii acestui post: Ecaterina Cimpean din România împreună cu Robert Landmann din Germania şi-au propus să creeze în anul 2009 un spaţiu informaţional şi cultural unic cu obligaţia păstrării tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti.  
 
„Acest post de radio „ProDiaspora”, după cum îi spune şi numele, a fost înfiinţat din dorinţa de a aduce clipe de bucurie în sufletul românilor de peste hotare, a românilor oriunde s-ar afla ei, dar si celor de acasă”, a declarat Ecaterina Cimpean.  
 
„Ceea ce ne dorim noi, este să intrăm în casele oamenilor, în sufletul românilor aflaţi în diasporă. Să-i facem să se bucure, să ne aprecieze, să rezoneze alături de noi, să ne caute, să fie alături de emisiunile noastre, să-i facem mai buni, mai iubitori, să-i asigurăm de solidaritatea noastră în sentimentul apartenenţei la cultura românească şi la consolidarea stabilirii reperelor într-o societate în plină schimbare de paradigmă”, se mai spune într-un comunicat de presă.  
 
Lucia CIOBAN  
Chişinău  
5 mai 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Lucia CIOBAN - RADIO „PRODIASPORA” – ŞASE ANI PENTRU ROMÂNII DE PE AMBELE MALURI ALE PRUTULUI / Lucia Cioban : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1588, Anul V, 07 mai 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Lucia Cioban : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Lucia Cioban
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!