CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Istorisire >  
Autor: Lucia Bibart         Ediţia nr. 1627 din 15 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

proză scurtă
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Tânărul se numea Mihai... 
  
Vin la „întâlnire” punctual, regulat de câteva zile.Vin la „întâlnire”... singură. 
  
În prima zi a absenţei lui, am aşteptat aproape două ceasuri.De la şcoală, picioarele mele – cunoscând bine drumul - au luat-o aproape în galop, fără să mă întrebe dacă vreau, spre locul cunoscut: parcul. 
  
Mi-e atât de bine în „Copou”...Oricâtă emoţie mă încearcă, oricât de mult tresar la fiecare sunet sau zgomot, oricât aş fi de obosită, oricât aş fi de tristă, oricât de strânsă mi-ar fi inima: în parc mi-e atât de bine! 
  
Nici nu ştiu să spun ce fac aici pierdută cu orele.Ştiu doar că le petrec într-o dulce aşteptare. Arareori remarc trecătorii.Îi remarc pentru că mă simt iscodită.Oare de ce, iscodită?!Şi-atunci mă tulbur şi mai mult şi îmi doresc să dispar pe loc, ca mărgica albastră din poveste.Şi când înspre mine răzbat frânturi de vorbe, din care nu pricep nimic... „frumoasă... ireală.....fascinantă” mă gândesc cu spaimă că sunt singură şi-n gândul meu îl chem, îi chem prezenţa ca să mă pun la adăpost... 
  
Mi-e atât de dor de el...Nu vreau decât să-l văd venind pe alee, nu vreau decât, să-l zăresc plecând, nu vreau decât să-i conturez silueta cu privirile, nu veau decât să-l simt prezent.... 
  
Mihai... 
  
Lucia Bibarţ 
  
Referinţă Bibliografică:
proză scurtă / Lucia Bibart : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1627, Anul V, 15 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Lucia Bibart : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Lucia Bibart
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!