CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Fictiune >  

Nu ai ce să tai atunci când nu ai din burta cui să ieși.
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Era odată, ca niciodată, o făptură atât de frumoasă, încât nimeni nu se putea uita la ea. Și trăia ea într-o pădure mare, plină de lumini sclipitoare. Cât era ziua de mare, cânta și se bucura de tot. Lumina îi era prietenă și ploaia îi alina durerile în vreme de restriște. Licuricii îi cântau poeme de dragoste la urechi, iar ea le savura, cuvânt cu cuvânt. Odată, un spirit rău se abătu asupra pădurii și începu să roadă din ea, până la sânge. Și orice fir de iarbă plângea de durere, animalele țipau, negura se apropia tot mai mult, tot mai sadică, plină de ură. Această din urmă pasiune, ura, dobora orice suflet râncezându-l pe dinăuntru, ca un cancer, dureros și în liniște. Doar că el, uitase de acel spirit luminos. Într-o noapte, acesta veni de la spate și... HAP! Îl înghiți, de-și făcu o burtă cât copacul cel mai mare din pădure. Și nu e povestea noastră ca Iona din burta balenei, căci nu ai ce să tai atunci când nu ai din burta cui să ieși. 
Referinţă Bibliografică:
Nu ai ce să tai atunci când nu ai din burta cui să ieși. / Lucia Batmindru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3389, Anul X, 11 aprilie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Lucia Batmindru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Lucia Batmindru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!