CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Istorisire >  

PANACEE CARE VINDECĂ NEOPLASMUL (CANCERUL) - (PARTEA ÎNTÂI)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
„ Nu există o definiţie simplă şi exactă a cancerului. Etimologia cuvântului provine din limba greacă KARKINOS, ceea ce înseamnă crustaceu. În general termenul de cancer se referă la un grup de afecţiuni caracterizate prin creşterea anormală şi necontrolată a unei sau unui grup de celule, care invadează țesuturile înconjurătoare şi care se pot răspândi (metastaza) la distanţă de ţesutul sau organul de origine. „  
 
 
Majoritatea celor care suferă de boala secolului - neoplasmul (cancerul, în termeni neaoşi) este supusă prin spitale la tratamente chimice care, de multe ori, fac mai mult rău decât bine. Vindecarea vine cu semnul întrebării.  
 
Există însă medicamente care pot vindeca în timp acest flagel al societăţii, cauzat de stres, alimentaţie impregnată cu E-uri ucigătoare (banul să iasă pentru producătorul produsului !) şi multe-multe altele. Eu, personal, îi sfătuiesc pe cei suferinzi să-şi îndrepte atenţia către medicamentaţia naturistă, Dumnezeu sădind în natură cele necesare prevenirii sau vindecării acestei boli, în nouăzeci la sută din cazuri fatală pentru virtualul pacient.  
 
Voi încerca să vă prezint mai multe materiale care conţin reţete anti-neoplasm.  
 
Cei care vor să audă vor auzi, cei ce vor să vadă vor vedea, iar cei care vor să încerce, vor încerca.  
 
Eu unul, umil rob al Domnului, vă doresc din toată inima sănătate maximă şi o viaţă fără griji, încărcată doar cu energii pozitive, cele negative ducă-se prin pustii.  
 
 
MACERATUL DE ALOE  
 
„Multă lume caută remedii pe bază de aloe (Aloe vulgaris, Aloe vera, Aloe socotrina sau Aloe arborescens). Mediatizate frecvent, aceste remedii au ajuns să fie considerate panacee universale. Preţul la care se comercializează este destul de piperat şi - de aceea - este bine ca oamenii să ştie că aceste remedii se pot prepara şi acasă.  
 
Frunzele de aloe se recoltează de la o plantă în vârstă de la trei la şase ani ( vârsta la care concentraţia de substanţe active este maximă), neudată de cinci zile, pentru ca sucul acesteia să conţină cât mai puţină apă.  
 
Pentru prepararea maceratului, frunzelor plantei li se taie în faza iniţială ţepii, după care se trec prin maşina de tocat carne, printr-un mixer, sau se toacă mărunt cu un cuţit.  
 
Se combină apoi - într-un vas de sticlă - două părţi frunze mărunţite şi o parte vin roşu de 14-18 grade, sau suc de lămâie. Pentru cei care suferă şi de hipertensiune arterială, în mod indubitabil se recomandă sucul natural de lămâie.  
 
Se omogenizează bine amestecul, se toarnă într-un borcan care se acoperă cu un capac şi se pune la macerat timp de o săptămână, la loc întunecos, răcoros şi uscat (recomandabil, un frigider).  
 
Păstrat astfel, produsul are o valabilitate de la patru la şase săptămâni.  
 
După cum ne-a declarat colaboratorul nostru, terapeutul naturist Fănică Voinea Ene, acest macerat este un foarte bun revigorant, fiind indicat în caz de astenii, anemii, splenopatii, hepatite, ciroze hepatice, steatoze hepatice, gastrite, ulcere gastro-duodenale,nevroze, astmuri bronşice, impotenţe sexuale şi - fireşte ! - cancer.  
 
Se administrează câte o lingură pentru adulţi şi o linguriţă pentru copii, de două ori pe zi (dimineaţa pe stomacul gol şi seara), cu o oră înaintea meselor principale, timp de două până la patru săptămâni.  
 
După care două săptămâni de întrerupere, apoi cura trebuie reluată. „  
 
(C. Iacob)  
 
 
Pentru a întări încrederea celor care vor folosi acest panaceu naturist, vă pot garanta că subsemnatul îl foloseşte de ani de zile. Dar nu numai el !  
 
ŞI CU FOLOS GARANTAT !  
 
 
 
( va urma )  
 
Referinţă Bibliografică:
PANACEE CARE VINDECĂ NEOPLASMUL (CANCERUL) - (PARTEA ÎNTÂI) / Liviu Pirtac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1751, Anul V, 17 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Liviu Pirtac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liviu Pirtac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!