CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  





ESTE ADEVĂRAT : AMERICANII SUNT ÎN LEGĂTURĂ CU CIVILIZAŢII EXTRATERESTRE !
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Credeţi în civilizaţiile extraterestre ?  
 
Chiar trăiţi cu impresia că respectatul şi unicul Dumnezeu a creat universul infinit pentru ca pe o minusculă planetă care se regăseşte într-o constelaţie măruntă, patronată de un soare galben, constelaţie aflată la periferia unei galaxii uriaşe, planetă cât o neghină într-un sac cu grâu, a treia după astrul care îi asigură căldura şi viaţa, acest venerabil Atoateştiutor a creat un singur Adam şi o singură Evă ?  
 
Pe vremea când oamenii credeau că pământul este plat, această teorie stătea pe propriile-i picioare. Dar acum, când cunoaştem marile adevăruri cosmice, ne putem întreba câţi Adami şi câte Eve a creat Dumnezeu în infinitul univers, cu miliarde şi miliarde de galaxii, sisteme solare şi planete ?  
 
Probabil … o infinitate !  
 
Aşa cum şi Dumnezeu este … infinit !  
 
Mai deunăzi, citesc o ştire. Americanii, chipurile s-ar afla în legătură cu cel puţin o civilizaţie extraterestră, civilizaţie care şi-a stabilit baza sub scoarţa planetei Marte, planeta roşie din sistemul nostru solar.  
 
Nu neg asta. Culmea ! Chiar o cred.  
 
O să mă întrebaţi de ce. Argumente sunt foarte multe, prima şi cea mai puternică ar fi că americanii au renunțat brusc, deşi erau foarte entuziasmaţi după reuşitele lor cu aselenizările lunare umane, la un zbor pe Marte.  
 
Apoi, linişte în continuare. Nimic despre asta.  
 
Şi încă ceva: prea multe zboruri de Obiecte Zburătoare Neidentificate deasupra continentului american.  
 
„ Domnule preşedinte Barack Hussein Obama , chiar crezi că omenirea de pe Terra nu este încă pregătită pentru un contact direct cu o civilizaţie mult mai evoluată decât a noastră ? „  
 
****************************  
 
Aşa că, dragi confraţi de suferinţă pământeni, să nu vă miraţi dacă într-o dimineaţă, mergând către serviciu sau aiurea pe stradă, veţi întâlni o fiinţă umanoidă plimbându-se , zâmbindu-vă chiar. Nu sunaţi la 112 ! Zâmbiţi-i şi voi. Suntem creaţi doar de acelaşi Dumnezeu.  
 
Şi nu avem, niciunul dintre noi, ca strămoş comun o banală maimuţă, sau vreun animal ciudat, zice-se strămoşul comun al omului şi maimuţei.  
 
Doar ADAM ŞI EVA …  
 
Şi ŞARPELE, bineînţeles !  
 
Referinţă Bibliografică:
ESTE ADEVĂRAT : AMERICANII SUNT ÎN LEGĂTURĂ CU CIVILIZAŢII EXTRATERESTRE ! / Liviu Pirtac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1737, Anul V, 03 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Liviu Pirtac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liviu Pirtac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!