CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Copii >  
Autor: Liliana Ghiță Boian         Ediţia nr. 1728 din 24 septembrie 2015        Toate Articolele Autorului

Inpirescu :ANTOLOGIE LITERATURA PENTRU COPII
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lansare VOLUM COLECTIV, INSPIRESCU 
  
Grupul cultural editorial Cervantes-Inspirescu va edita în perioada următoare: 
  
VREMEA COPILARIEI 
  
Volumul oferă fiecărui scriitor maxim 4 pagini format A4, scris Time New Roman, font 12, titlul de 14, fără spațiu. Textele vor fi însoţite de o fotografie color tip portret a scriitorului şi 10 rânduri date autobiografice. 
  
Termen – ultima zi de trimitere este 25 octombrie 2015. Fiecare co-autor va putea achiziționa minim 4 exemplare. Achiziționarea unei comenzi mai mari se anunță coordonatorului de antologie, în vederea discutării detaliilor. 
  
Editura va sprijini prin diverse mijloace mediatizarea antologiei. 
  
Culegerea materialelor pentru analiză și publicare este realizată de coordonatorul de antologii Patricia Lidia 
  
email: patricia_lidya@yahoo.com 
  
sau/si 
  
În vederea facilitării comunicării, textele trebuie însoțite și de date de contact (nume/ prenume, telefon, adresa de email, adresa poștală) 
  
Avantaje : 
  
 Condiții tipografice deosebite, hârtie de calitate, coloristică adecvată 
  
 sprijinirea logisticii necesare în vederea organizării de lansări în orașele de domiciliu ale autorilor, dacă se dorește acest lucru 
  
 mediatizarea volumului colectiv în Revista Internaţionalǎ de Culturǎ CERVANTES, în reviste de cultură din țară care au parteneriat cu editura, în 115 de grupuri culturale pe Facebook ṣi la 4000 români cu preocupǎri culturale din ţarǎ ṣi strǎinǎtate 
  
Adresa de contact suplimentara sunt: email: office@inspirescu.ro 
  
0732407032-George Terziu – manager general grup Cervantes-Inspirescu 
  
S-au inscris in afara de Patricia Lidia, dna Valeria Tamas si alti autori deosebiti de literatura pentru copii. 
  
Referinţă Bibliografică:
Inpirescu :ANTOLOGIE LITERATURA PENTRU COPII / Liliana Ghiță Boian : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1728, Anul V, 24 septembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Liliana Ghiță Boian : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liliana Ghiță Boian
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!