CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Liliana Ghiță Boian         Ediţia nr. 1726 din 22 septembrie 2015        Toate Articolele Autorului

INSPIRESCU : LANSARE ANTOLOGIE DE POEZIE !
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lansare antologie INSPIRESCU  
 
Grupul cultural editorial Cervantes-Inspirescu, în perioada urmatoare va edita ANTOLOGIA DE POEZIE: ,,PE ALEEA CUVINTELOR”  
 
Antologia oferă maxim 4 pagini, format A4, (10 A5) fiecărui scriitor, scrise în Time New Roman, font 12, titlul de 14, fără spațiu.  
 
Textele vor fi însoţite de o fotografie color a scriitorului, tip portret şi câteva date autobiografice, număr de telefon mobil.  
 
Datele biografice nu vor apare in carte decat in limita mentionata mai sus !  
 
Termen – ultima zi de trimitere este 20 octombrie 2015.Fiecare co-autor va putea achizitiona oricate exemplare doreste. Cantitatea minima este insa 4 bucati. Nu se percepe in plus decat taxa de transport.  
 
Editura va sprijini prin diverse mijloace mediatizarea antologiei.  
 
Materiale vor fi trimise la Coordonatorul de antologii Teo Spataru  
 
Tel contact 0753909626 , email: jhonny_quart@yahoo.com  
 
Este necesarǎ comunicarea urmatoarelor date de contact: Nume/ prenume, tel., adresa de email, adresa dvs. în vederea expedierii volumelor.  
 
Avantaje :  
 
-> materialul va fi imprimat pe hârtie de calitate;  
 
-> pozele vor fi color, rezolutie de calitate foarte bunǎ, pe ultima coperta  
 
-> dacǎ antologaţii vor dori sǎ-ṣi facǎ o lansare proprie, Editura Inspirescu va oferi sprijin logistic pentru lansare.  
 
-> Antologia va fi mediatizatǎ în Revista Internaţionalǎ de Culturǎ CERVANTES, în 115 de grupuri culturale pe Facebook ṣi la 4000 români cu preocupǎri culturale din ţarǎ ṣi strǎinǎtate .  
 
Mediatizarea va fi realizata si in alte reviste de cultura din tara cu care avem parteneriat.  
 
Adresa de contact suplimentara sunt: email: office@inspirescu.ro  
 
0732407032-George Terziu – manager general grup Cervantes-Inspirescu  
 
Important :  
 
S-au anuntat cativa poeti interesanti pentru a face parte din aceasta ntologie printre care cunoscutul poet Vasile Morar si Ioan Ratiu !  
 
Referinţă Bibliografică:
INSPIRESCU : LANSARE ANTOLOGIE DE POEZIE ! / Liliana Ghiță Boian : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1726, Anul V, 22 septembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Liliana Ghiță Boian : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liliana Ghiță Boian
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!