CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Ligya Diaconescu         Ediţia nr. 1360 din 21 septembrie 2014        Toate Articolele Autorului

DIACONESCU Ligya - ANTOLOGIA IARNA SCRIITORILOR - STARPRESS 2015
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Încep ÎNSCRIERILE pentru “ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUMEĂ”, STARPRESS 2015  
 
REVISTA INTERNAŢIONALĂ “STARPRESS”www.valcea-turism.ro REALIZEAZĂ în limba română – “ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUMEĂ”, STARPRESS 2015  
 
ÎN ACEST SENS, AŞTEPTAM ÎNSCRIERILE DOMNIILOR VOASTRE la SECŢIUNILE “POEZIE” şi “PROZĂ”.  
 
Înscierile se fac în limita locurilor disponibile.  
 
CONTRIBUŢIA fiecărui scriitor–pentru apariţia în Antologie este de 100 lei.  
 
Prioritate în paginile ANTOLOGIEI “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUME”, STARPRESS 2015 ” vor avea câştigătorii şi participanţii la Concursurile Internaţionale de Poezie şi Proză Pentru Românii din Întreaga Lume “STARPRESS”, colaboratorii revistei, cei care au fost publicaţi de Revista internaţională STARPRESS – www.valcea-turism.ro şi în propriile ANTOLOGII – CARE VOR PARTICIPA FĂRĂ SELECŢIE dar şi cei care sunt recomandaţi şi scriitorii care doresc să fie publicaţi. Nu excludem pe cei talentaţi - care nu au apărut în paginile noastre.  
 
Ne rezervăm însă dreptul de a nu publica scriitori controversaţi, de a nu publica lipsa talentului şi pe cei care trimit intenţia lor prea târziu, după selectarea scriitorilor şi primirea creaţiilor literare.  
 
Condiţii de participare:  
 
1-Se primesc doar materiale culese pe calculator, cu diacritice, corp literă 12, format word doc., pentru POEZIE sau/şi PROZĂ.  
 
2-Materialele nu vor depăşi 3 (trei ) pagini format A4. Acestea vor fi trimise imediat după înscriere (şi după realizarea selecţiei / unde este cazul) începând din 16 septembrie 2014.  
 
3-Aşteptăm înscrierile pe adresel: ligya33@gmail.com, star_andrada888@yahoo.com, sau la telefon: + 40 0723 371626 ;  
 
4-CREAŢIILE VOR FI INSOŢITE de: - o fotografie în format jpg., un scurt CV şi adresa la care vor fi expediate volumele .  
 
5-Autorii confirmaţi vor participa financiar la cheltuielile tipografice cu suma de 100 de lei şi vor primi gatuit câte 2 exemplare. Tipografia va trimite cărţiile pe adresele din România (incusiv pentru scriitorii din diaspora – prin curieratul rapid, c-val transportului urmand a fi achitata de scriitori la primirea coletului)  
 
6-După înscriere,scriitorii sunt rugaţi să trimită o copie după factura poştală (sau chitanţă) / extras cont pentru banii depuşi ( doar după înscriere vă vom trimite contul/ adresa pentru expediere).  
 
7-Serviciile de prepress, corectură, şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Revista Internaţională STARPRESS www.valcea-turism.ro  
 
8-ANTOLOGIA “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUMEĂ”, STARPRESS 2015 va fi lansată şi mediatizată la evenimentele de carte din ţară şi la cele din străinătate pe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate şi la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, comunităţi româneşti din întreaga lume, ambasade, consulate etc. Avem alături de noi, pentru mediatizare, 76 de ziare şi reviste, posturi de radio şi TV. din diaspora- cu, care ne aflăm în parteneriat media (eu fiind şi membru fondator al Asociaţiei Internaţionale A Jurnalistilor De Origine Română din întreaga LUME înfiinţată în Canada –precum şi în alte numeroase organism media din România şi diaspora şi Agenţii de Ştiri din ţară şi străinătate.  
 
9-Contributţia poate fi expediată astfel: Prin mandat poştal –sau cont pentru scriitoriirii din ţară sau prin Western Union – scriitorii din străinătate. Şi pentru contribuţiile interne şi cele externe - prin Western Union anunţaţi imediat expedierea banilor – şi vom confirma primirea lor.  
 
Ligya DIACONESCU  
Râmnicu Vâlcea  
septembrie 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
DIACONESCU Ligya - ANTOLOGIA IARNA SCRIITORILOR - STARPRESS 2015 / Ligya Diaconescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1360, Anul IV, 21 septembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ligya Diaconescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ligya Diaconescu
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!