CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aniversari >  
Autor: Liga Scriitorilor Români         Ediţia nr. 2092 din 22 septembrie 2016        Toate Articolele Autorului

Liga Scriitorilor Români - 10 ANI ÎN FOLOSUL CULTURII ROMÂNE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Invitaţie  
 
În data de joi, 29 septembrie 2016, la orele 17:00, în Sala Armelor din cadrul Cercului Militar Cluj, va avea loc şedinţa festivă a cenaclului „Artur Silvestri “, condus de prof. Antonia Bodea. Vor participa şi câţiva preşedinţi ai filialelor din ţară şi străinătate (34 la număr). Evenimentul va cuprinde următoarea ordine de zi:  
 
• Raportul de activitate al Ligii Scriitorilor în perioada 2006-2016”, prezentat de Al. Florin Ţene, preşedintele naţional al acestei organizaţii  
• Decernarea medaliai „Virtutea literară” unor scriitori ce au depus o muncă deosebită în promovarea Ligii Scriitorilor  
• Lansarea volumelor „OGLINDA Ligii Scriitorilor” şi „Liga Scriitorilor la 10 ani de la înfiinţare“, apărute la Editura “Napoca Nova“. Acestea vor fi prezentate de scriitoarea Voichiţa Pălăcean Vereş, directoarea editurii şi ofiţerul de presă al Ligii Scriitorilor.  
 
În continuare scriitorul Iulian Patca, redactorul şef al revistei „Agora Literară” şi preşedintele filialei Cluj al Ligii Scriitorilor, va prezenta ultimul număr al revistei “Agora literară”. După care se va lansa cartea „Despre marele profesor Iuliu Haţieganu“ de academician, prof.univ. dr. Ştefania Kory Calomfirescu, apărută la Editura Napoca Nova. Despre acest volum vor vorbi: Voichiţa Pălăcean Vereş, prof. Antonia Bodea şi Al.Florin Ţene.  
 
Şedinţa se va încheia cu concertul renumitului naist Constantin Istici.  
 
Referinţă Bibliografică:
Liga Scriitorilor Români - 10 ANI ÎN FOLOSUL CULTURII ROMÂNE / Liga Scriitorilor Români : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2092, Anul VI, 22 septembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Liga Scriitorilor Români : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liga Scriitorilor Români
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!