CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Liga Scriitorilor Români         Ediţia nr. 1365 din 26 septembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Liga Scriitorilor Români - LA CLUJ-NAPOCA S-A DESCHIS STAGIUNEA CENACLURILOR LITERARE ALE LIGII SCRIITORILOR ROMÂNI 2014/2015
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cenaclurile literare „Artur Silvestri“ şi „Vasile Sav”  
 
Joi, 25 septembrie, a.c. s-a deschis stagiunea şedinţelor celor două cenacluri patronate de Liga Scriitorilor.  
 
Şedinţa comună de inaugurare ale celor două cenacluri „Artur Silvestri”, condus de Antonia Bodea şi cenaclul „Vasile Sav” (din cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici nr. 2, coordonator Maria Bobină), condus de Al. Florin Ţene, a avut loc la Cercul Militar, ora 17:00, în ultima joi din această lună, adică în 25 septembrie.  
 
Şedinţa comună a celor două cenacluri a cuprins un bogat program literar-artistic cu sprijinul ansamblurilor folclorice din Poieni, lansări de carte, prezentarea şi lansarea revistei „Agora Literară, nr.24, (de către redactorul şef Iulian Patca) şi raportul de activitate pe timpul vacanţei de vară al Ligii Scriitorilor Români, prezentat de Al. Florin Ţene, preşedintele naţional al Ligii Scriitorilor.  
 
Au fost invitaţi să participle iubitorii de cultură.  
 
Comitetul Director  
al Ligii Scriitorilor Români  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Liga Scriitorilor Români - LA CLUJ-NAPOCA S-A DESCHIS STAGIUNEA CENACLURILOR LITERARE ALE LIGII SCRIITORILOR ROMÂNI 2014/2015 / Liga Scriitorilor Români : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1365, Anul IV, 26 septembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Liga Scriitorilor Români : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liga Scriitorilor Români
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!