CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Biografie >  
Autor: Kessy Ellys Nycollas         Ediţia nr. 2381 din 08 iulie 2017        Toate Articolele Autorului

Scrisoare deschisă a dl. Cojocaru Vergil (COVER) Către mama Îngerului Dana (scrisă în noaptea de Rusalii 4/5 iunie 201E
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Doamna, Kessy Ellys Nycollas!  
  
Cu ocazia Rusaliilor din 2017, gânduri curate şi deopotrivă sentimente de susţinere pentru ÎNGERUL DANA, pe care dumnezeu l-a trimis pe pământ intru îmbucurarea dvs.ca mama şi prietena, speranţă, susţinere şi trăire morală şi spirituală, demnă şi frumoasă apariţie a anului 1984.  
  
În ziua de Rusalii, a anului 2001, Dumnezeu a trimis pe Pământ, decretul retragerii Îngerului Dana, cu rechemarea sa în cer, de unde fusese trimisă, văduvind guvernul ceresc ce tronează la dreapta creatorului, poate act de curaj pentru dvs. mama mult încercată de suferinţe, dureri, întrebări şi căutări lămuritoare, de ce la acea oră din noaptea de Rusalii, 04.06.1984 şi 04.06 2001, s-au petrecut în viaţa dvs. două evenimente? Unul de aleasă şi ne preţuită fericire fără de margini, când din cer aţi primit un cadou ceresc, altul de adâncă întristare, când,, cadoul pe care nu aţi apucat să îl despachetaţi, tot Dumnezeu vi l-a retras, înlocuindu-l cu darul scrisului, prin care să puteţi exprima supărarea şi durerea.  
  
Cu neprefăcut bunătate, în plină noapte, cerurile mi s-au deschis, adevărate ferestre în credinţa către Dumnezeu şi cu sfioşenie am aşternut pe hârtie ceea ce mi-a impus şi dictat cel de sus, care are în grijă să, toate sufletele creaturilor sale.  
  
Băiatul meu cel mare, BOGDAN, DANIEL -De la Dumnezeu, a fost trimis tot de Rusalii -04.06.1974 la ambasada cerului, pe Pământ.  
  
Deseori, în nopţile senine,  
  
Dumnezeu mi se arată pe cărări divine,  
  
până dimineaţa când se luminează,  
  
mintea mea se roagă şi e mereu trează.  
  
Că e cald s-au că e rece,  
  
noapte vine apoi trece,  
  
da ochilor strălucirea,  
  
să-mi pot exprima gândirea,  
  
pe care mi-o împrumuta,  
  
cu iubire- întreţinută.  
  
Dumnezeu cel bun şi blând,  
  
Cu care adorm în gând,  
  
da slobod mâinii să scrie,  
  
noaptea ca o apă vie,  
  
cerurile le deschide,  
  
dimineaţa le închide,  
  
în pironită privire,  
  
sta frumoasă amintire.  
  
Graţia cu care aţi scris poemul în versuri, Dana, îngerul meu, merită felicitări din tot sufletul, pentru podoabă gustului artistic şi literar, care stârneşte mânia dar şi o binecuvântată invidie a celor ce nu sunt capabili a înţelege şi preţui cultul celor plecaţi dincolo de zărea albastră a Universului, unde totul este într-o lumină veşnică.  
  
Cartea în versuri -Dana, îngerul meu- este o vibraţie poetică, compusă din suflet pentru suflet, în ritmuri spaţiale ce plutesc în văpăi de prospeţimi atmosferice, capabile să încremenească timpul într-o oază de linişte şi armonie, când Dana, fata dvs.şi înger creează popasuri pe undele unor nostalgice amintiri şi trăiri.  
  
Fiecare vers de amintire şi trăire are meritul de a concentra atenţia, durerea, speranţă şi fericirea în a descifra sensul purificării într-o absolută credinţă a trăirii îmbinata lirism şi virtuali ţâţe.  
  
Dvs. Că autoare şi mama trăiţi într-un contact permanent cu Dana, de dincolo de ceruri, într-o natură fermecată, într-un lirism tălmăcit, cald şi vibrant, cum nu mai Dumnezeu îl poate permite.  
  
Cu sufletul deschis, în poemul – Dana, îngerul meu - impune-ţi atenţiei tuturor, printr-o autentică sinceritate, un lirism tălmăcit, înţeles şi iubit, care te invită la reverie şi meditaţie, la o poezie pură care care ne creează o atmosferă de nostalgie şi melancolie.  
  
Mulţumesc Dragă DANA, înger trimis de dumnezeu, că în noaptea de Rusalii 4-5 iunie 2017, când cerurile s-au deschis, mi-ai creat o frumoasă imagine, o dualitate între spirit şi materie.  
  
Printr-un potenţial spiritual mi-ai deschis drumul unei trăiri şi viziuni proprii pe care mă grăbesc să le transmit şi mamei dumitale, singură şi însetată de dorinţa de a te vedea şi auzi.  
  
SĂRUT MANA ÎNGER PĂZITOR  
  
Scrisoare deschisă a dl. Cojocaru Vergil (COVER)  
  
Către mama Îngerului Dana  
  
(scrisă în noaptea de Rusalii 4/5 iunie 2017  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Scrisoare deschisă a dl. Cojocaru Vergil (COVER) Către mama Îngerului Dana (scrisă în noaptea de Rusalii 4/5 iunie 201E / Kessy Ellys Nycollas : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2381, Anul VII, 08 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Kessy Ellys Nycollas : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Kessy Ellys Nycollas
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!