CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  

Exercitii de meditatie
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
- Sursa disputelor, a conflictelor nu se află în natură ci în mintea noastră a oamenilor şi acolo se nasc ele întâi. 
  
- Importanţa omului nu constă în averea pe care o posedă şi la care s-a angajat rob, ci în bogăţia spirituală la care, dacă ajunge, nu i-o mai poate lua nimeni. 
  
- Omul se poate vindeca de singurătate prin contactul cu realitatea, nu cu lumea. Prin raportarea la Dumnezeu şi nu la oameni. 
  
- Viaţa aceasta i s-a dat omului, ca el străduindu-se, să o merite pe cealaltă. 
  
- Fiecare om rămâne copil în sufletul său. 
  
- Nici omul nu munceşte de bunăvoie, nici ursul nu joacă de plăcere. 
  
- Nu poate omul să păcătuiască atât de mult, cât poate Dumnezeu să ierte, dacă omul se căieşte. 
  
- Începeţi ziua alungând orice urmă de gând rău sau resentiment din mintea şi din inimile dumneavoastră. 
  
- Muzica este o stare de graţie pe care ne-a dăruit-o Dumnezeu pentru înălţarea noastră sufletească şi pentru a ne apropia de El.. 
  
- Beţivul se mai trezeşte uneori, prostul niciodată. 
  
- Noi credem mai mult sau mai puţin că Dumnezeu există, diavolul însă este convins de existenţa lui Dumnezeu dar nu se căieşte, nu face fapte bune şi nu se mântuieşte. 
  
- Dacă este adevărat că linia vieţii se află înscrisă în palmele fiecăruia dintre noi, atunci şi soarta fiecăruia se află în mâinile noastre. 
  
Referinţă Bibliografică:
Exercitii de meditatie / Ion Untaru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1448, Anul IV, 18 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!