CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  

Exercitii de meditatie
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
- Omul are nevoie de o viaţă întreagă ca să-şi clădească o reputaţie şi de un singur moment de neatenţie ca sa o piardă. 
  
- Lăcomia te păgubeşte de două ori, generozitatea te îmbogăţeşte de mii de ori. 
  
- Cu cât oferi mai mult, vei simţi nevoia să iei cât mai puţin. 
  
- Cu ajutorul forţei, în sensul cel mai brutal al cuvântului, se poate instala un regim politic dar nu dreptatea, adevărul, mila şi iubirea. 
  
- Multe insecte bâzâie dar numai albinele fac miere. 
  
- Perlele se nasc din suferinţă 
  
.- Vorba rea cade ca o sămânţă otrăvită: provoacă ceartă, răneşte, aduce suferinţă şi dacă nu i se oferă balsamul împăcării, în cele din urmă ne doboară. 
  
- Când ajunge omul să aibă o părere foarte bună despre el, foarte greu îl mai întorci din cale. 
  
- Cine îşi pre-găteşte o înmormântare fastuoasă sau un mausoleu bogat, nu are nici un ascendent înaintea celorlalţi oameni şi nici în faţa lui Dumnezeu. Este doar o probă de trufie neghioabă. 
  
- Necuvântătoarele mănâncă, beau şi se baligă. Noi nu trebuie sa facem ceva mai mult decât ele?! 
  
- Dacă arta nu deschide o fereastră spre Dumnezeu, nu-şi atinge scopul. 
  
- Apropierea unei singure pisici, pune pe fugă o cohortă întreagă de şoareci. 
  
Referinţă Bibliografică:
Exercitii de meditatie / Ion Untaru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1442, Anul IV, 12 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!