CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Eveniment > Comemorari >  
Autor: Ion Paraschivoiu         Ediţia nr. 3453 din 14 iunie 2020        Toate Articolele Autorului

Ion PARASCHIVOIU - IN MEMORIAM - ISABELLE SABĂU (28 APR 1962 - 24 MAI 2020)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Distinsă mamă îndurerată, Carmen Sabău!  
Stimate colege şi stimaţi colegi ai Academiei Româno-Americane de Arte şi Ştiinţe (ARA).  
 
În viaţă sunt întâmplări tragice în faţa cărora durerea profundă opreşte cuvântul, blochează scrisul, iar gândul ne duce la o rugăciune către Dumnezeu amintindu-ne de persoana dragă care ne-a părăsit, Isabelle Săbău.  
 
Familia Săbău: Mircea, Carmen și Isabelle au fost membrii ai Academiei Româno-Americane de Arte şi Ştiinţe (ARA). Au activat cu deosebit profesionalism prin prezentări interesante la Congresele ARA, au fost benefactori, au ajutat și sprijinit diverse evenimente și acțiuni academice.  
 
Timp de 16 ani, cât am fost preşedinte ARA, am avut un sprijin direct din partea Domniilor lor, întotdeauna au dat sfaturi de folos, întotdeauna şi-au dorit că ARA să fie o adevărată instituţie academică, întotdeauna au avut relaţii colegiale şi prieteneşti cu toţi membri, cu toți dintre noi pe care i-au întâlnit.  
 
Soții Sabău, Mircea şi Carmen, au fost aleși „ARA Emeritus Members” iar fiica domniilor lor, Isabelle, a fost „ARA Member”. Toţi trei cu titlul PhD şi cu cariere deosebite au făcut cinste Academiei noastre fapt pentru care le datorăm recunoştinţă!  
 
Dr. Isabelle Săbău a fost foarte apreciată de colegii ei, de studenţii ei, care au audiat prelegerile sale cu un interes deosebit.  
 
Tuturor ne vei lipsi Isabelle, dar nu te vom uita!  
În semn de recunoştinţă, propun Comitetului Executiv ARA ca Dr. Isabelle Săbău să fie aleasă „ARA Emeritus Member” precum părinții ei.  
 
Dumnezeu să o odihnească în pace!  
Recunoştinţă şi iubire!  
 
Din partea mea, a familiei mele şi în numele tuturor membrilor ARA,  
 
Ion Paraschivoiu  
ARA Emeritus President  
13 iunie 2020  
Montreal, Canada  
 
Referinţă Bibliografică:
Ion PARASCHIVOIU - IN MEMORIAM - ISABELLE SABĂU (28 APR 1962 - 24 MAI 2020) / Ion Paraschivoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3453, Anul X, 14 iunie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Ion Paraschivoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Paraschivoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!