CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

CONCURS Internațional de proză scurtă „ZĂTRENI- FILĂ DE LEGENDĂ“, Ediția a III-a / 2020
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CONCURS Internațional de proză scurtă „ZĂTRENI- FILĂ DE LEGENDĂ“,  
Ediția a III-a / 2020  
 
Scriitorul ION NĂLBITORU împreună cu Primăria localității ZĂTRENI, jud. Vâlcea, organizează concursul literar de proză scurtă „Zătreni- filă de legendă”, ediția a III-a, 2020  
La acest concurs pot participa românii de pretutindeni, cât și cetățeni străini cu condiția ca textele lor să fie traduse în limba română. Tema să fie inspirată din viața oamenilor de la țară, din legende, mituri, fapte istorice, întâmplări etc.  
Textele pentru concurs vor fi scrise în format A4, Times New Roman, caracter 12, obligatoriu cu diacritice, spațiere la un rând și se vor trimite doar în Doc sau Docx.  
Fiecare concurent va participa doar cu un singur text de minim 3 pag și maxim 5 pag.  
Se pune condiția ca lucrările participante la concurs să nu fi fost publicate în volum, în reviste online sau pe hârtie și să nu se facă publice pe durata concursului sau a jurizării.  
Textele care nu îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi descalificate.  
Concurenții vor trimite personal în același e-mail două documente: unul cu textul pentru concurs și altul cu numele autorului și al prozei participante la concurs, adresa de e-mail, adresa de domicilu, nr. de telefon și o poză jpj pe adresa: nalbitoru_ion@ymail.com cu specificarea: Pentru Concursul literar „Zătreni- filă de legendă”.  
Concursul se va desfășura în perioada 10 ianuarie - 10 februarie 2020  
Etapa jurizării va va avea loc în perioada 15 februarie – 15 aprilie 2020  
Câștigătorii vor primi diplome, cărți și premii în bani. De asemenea lucrările câștigătoare vor fi publicate online pe grupul literar „Memoria slovelor” și „Confluențe literare”.  
Textele care vor face referire la localitatea Zătreni vor fi trecute și în Antologia „Zătreni – file de legendă”, vol. II /2020, indiferent dacă acestea sunt sau nu câștigătoare.Cei care doresc să participe doar la antologie vor trimite lucrarea (cu referire la localitatea Zătreni) pe aceeași adresă de e-mail dar cu specificarea: Pentru antologia „Zătreni, file de legendă”  
PREMIUL I – 500 LEI  
  
PREMIUL II – 400 LEI  
  
PREMIUL III- 300 LEI  
  
PREMIUL SPECIAL- 300 LEI pentru cel mai bun text despre comuna Zătreni (în afara celor clasate pe primele trei locuri).  
 
Premierea câștigătorilor se va face de Rusalii, de Ziua localității Zătreni.  
Eventualii câștigători din diaspora vor primi premiile doar pe adresa din România.  
Membrii comisiei de jurizare sunt rugați să trimită unu-două texte literare (cu tema „Viața satului românesc”) pentru a fi prezenți în antologie.  
Fiecare autor prezent în Antologia „Zătreni, file de legendă” va primi gratuit câte un exemplar!  
 
COMISIA DE JURIZARE:  
 
AL. FLORIN ȚENE – Președintele Ligii Scriitorilor Români de pretutindeni.  
MIHAELA RĂDULESCU- Prof. Dr. Lingvist  
MILENA MUNTEANU- Scriitor, CANADA  
FLOAREA CĂRBUNE- Scriitor, org. al concursului „The Contest Art & Life” , Japonia  
VASILE HATOS – Scriitor, membru „La Camerata dei Poeti” din Firenţe, ITALIA  
MĂDĂLINA BĂRBULESCU - Scriitor  
ION NĂLBITORU- Scriitor, Președintele juriului  
 
Referinţă Bibliografică:
CONCURS Internațional de proză scurtă „ZĂTRENI- FILĂ DE LEGENDĂ“, Ediția a III-a / 2020 / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3298, Anul X, 11 ianuarie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!