CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI „ZĂTRENI, FILĂ DE LEGENDĂ”, EDIȚIA A II-A, 2019
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI „ZĂTRENI, FILĂ DE LEGENDĂ”,  
 
EDIȚIA A II-A, 2019  
 
PREMIUL I - 500 lei - SILVIA GIURGIU (Pescara / Italia) cu lucrarea „Cavalerul luminii”  
 
PREMIUL II - 400 lei - OANA ANCA PREDA (Topoloveni / Argeș) cu lucrarea „În lumina cântecului de lut...”  
 
PREMIUL III - 300 lei - CRISTINA-MARIA NEGREANU (Potcoava / Olt) cu lucrarea „Sufletele muntelui”  
 
PREMIUL SPECIAL - 300 lei - BIANCA SCURTUL (Chișinău / Republica Moldova) cu lucrarea „Zătreni-meleagul sufletului”  
 
Decernarea premiilor (în bani, diplome și antologia „Zătreni, file de legendă” va avea loc în ziua de Rusalii de Ziua localității Zătreni.  
 
Textele câștigătoare vor fi publicate pe site-urile: „Confluențe literare”, „Memoria slovelor” și „Mirajul Oltului”  
 
Lucrările de la ediția I (2018) și ediția a II-a (2019) care fac referire la localitatea ZĂTRENI, (jud. Vâlcea) indiferent că sunt sau nu câștigătoare, vor apare în antologia ”ZĂTRENI, FILE DE LEGENDĂ”, vol 1, 2019 și fiecare autor (din antologie) va primi câte un exemplar gratuit!  
 
Referinţă Bibliografică:
CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI „ZĂTRENI, FILĂ DE LEGENDĂ”, EDIȚIA A II-A, 2019 / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3067, Anul IX, 25 mai 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!