CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Concursul internațional proză scurtă „ZĂTRENI- FILĂ DE LEGENDĂ “ Ediția a I-a/ 2018
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Concursul internațional proză scurtă 
  
„ZĂTRENI- FILĂ DE LEGENDĂ “ 
  
Ediția a I-a/ 2018 
  
Primăria localității ZĂTRENI împreună cu scriitorul ION NĂLBITORU organizează concursul literar de proză scurtă ”Zătreni- filă de legendă” 
  
La acest concurs pot participa românii de pretutindeni. Tema să fie inspirată din viața oamenilor de la țară, din legende, mituri, fapte istorice, întâmplări etc. 
  
Textele pentru concurs vor fi scrise în format A4, Times New Roman, caracter 12, obligatoriu cu diacritice, spațiere la un rând și se vor trimite doar în Doc sau Docx. 
  
Se va participa cu un singur text de minim 3 pag și maxim 5 pag. 
  
Se pune condiția ca lucrările participante la concurs să nu fi fost publicate în volum, în reviste online sau pe hârtie și să nu se facă publice pe durata concursului sau a jurizării. 
  
Textele care nu îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi descalificate. 
  
Concurenții vor trimite personal în același e-mail două documente: unul cu textul pentru concurs și altul cu un CV scurt, numele prozei participante la concurs, adresa de e-mail, adresa de domicilu, nr. de telefon și o poză jpj pe adresa: nalbitoru_ion@ymail.com cu specificația: Pentru Concursul literar „Zătreni- filă de legendă”. Un concurent poate participa doar cu o singură lucrare. 
  
Concursul se va desfășura în perioada 01 martie - 15 aprilie. 
  
Etapa jurizării va va avea loc în perioada 20 aprilie -10 mai 
  
După jurizare se vor deschide documentele cu numele autorilor. 
  
COMISIA DE JURIZARE: 
  
ION NĂLBITORU- Scriitor, Președintele juriului. 
  
MIHAELA RĂDULESCU- Prof. Dr. Lingvist 
  
MILENA MUNTEANU- Scriitor, CANADA 
  
VASILE HATOS – Scriitor, membru „La Camerata dei Poeti” din Firenţe, ITALIA 
  
FLOAREA CĂRBUNE- Scriitor, organizator anual al concursului „THE CONTEST ART & LIFE” , Japonia 
  
Autoritățile locale (reprezentate prin domnul primar Constantin Lițoiu și consilierii localității) vor acorda câștigătorilor diplome și premii în bani. De asemenea lucrările câștigătoare vor fi publicate online pe grupul literar „Memoria slovelor” și revistele internaționale online „Confluențe literare” și „Radio metafora” (SUA). 
  
PREMIUL I – 500 LEI 
  
PREMIUL II – 400 LEI 
  
PREMIUL III- 300 LEI 
  
PREMIUL SPECIAL- 300 LEI pentru cel mai bun text despre comuna Zătreni 
  
Premierea câștigătorilor se va face pe data de 27 Mai 2018 (de Rusalii) de ziua localității Zătreni. 
  
Eventualii câștigători din diaspora vor primi premiile doar în România. 
  
Referinţă Bibliografică:
Concursul internațional proză scurtă „ZĂTRENI- FILĂ DE LEGENDĂ “ Ediția a I-a/ 2018 / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2613, Anul VIII, 25 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!