CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

CONCURSUL INTERNATIONAL
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Concursul internațional de poezie, eseu, proză scurtă și dramaturgie 
  
“MEMORIA SLOVELOR “ 
  
Ediția a II-a/ 2016/ LSR, Filiala Vâlcea 
  
Redacția revistei „Memoria slovelor” a Ligii Scriitorilor Români, Filiala Vâlcea, are plăcerea să vă informeze că în 2016 va avea loc ediția a II-a a Concursului Internațional de poezie, eseu, proză scurtă și dramaturgie „MEMORIA SLOVELOR” 
  
La acest concurs pot participa românii de pretutindeni. 
  
Textele pentru concurs vor fi scrise în format A4, Times New Roman, caracter 12, obligatoriu cu diacritice, spațiere la un rând. 
  
La secțiunea poezie se va participa cu două poezii care în total să nu depășească 32 de versuri. 
  
La secțiunea eseu se participă cu un singur text de maxim 1 pag. 
  
La secțiunea proză scurtă se va participa cu un singur text de maxim 2 pag. 
  
La secțiunea dramaturgie se va participa cu o piesă de teatru de maxim 3 pag. 
  
Se pune condiția ca lucrările participante la concurs să nu fi fost publicate în volum, în reviste online sau pe hârtie și să nu se facă publice pe durata concursului sau a jurizării. 
  
Textele care nu îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi descalificate. 
  
Concurenții vor trimite personal prin e-mail trei documente: unul cu textul, unul cu adresa de mail și nr. de telefon și o poză jpj pe adresa: memoriaslovelor@yahoo.ro și se va specifica: Pentru concurs, secțiunea (poezie, eseu, proză scurtă sau dramaturgie) 
  
Cei care doresc sa participe la mai multe secțiuni vor trimite materialele în e-mail-uri separate (pentru fiecare secțiune în parte) 
  
Concursul se va desfășura în perioada 15 martie - 31 mai, iar jurizarea va avea loc în perioada 01 iunie – 01 august, 2016. 
  
Se vor acorda pentru fiecare secțiune în parte PREMIUL I, II, III constând din diplome tipărite, cărți și câte un exemplar din revista “Memoria slovelor” unde vor fi publicate lucrările câștigătoare. 
  
De asemenea se va acorda un PREMIUL SPECIAL ales din toate lucrarile de către TRADUZIONI TALABA’ din ITALIA cu care revista noastră este în colaborare la acest proiect. Traduzioni Talabà va acorda DIPLOMA, un obiect de artă personalizat confectionat în Italia, precum și traducerea și publicarea lucrării câștigătoare în revistele de literatură din Italia. 
  
Lucrările câștigătoare vor fi publicate și în alte reviste internaționale online (în limba română) în urma negocierii cu administratorii acestora. 
  
Premierea câștigătorilor se va face pe 31 august de Ziua Limbii Române. 
  
Comisia de jurizare este alcătuită din personalități ale culturii românești din țară și diaspora: 
  
1. Al Florin Țene – președintele LSR, România 
  
2. Daniela Popescu- scriitor și redactor „Memoria slovelor” pentru diaspora, Spania 
  
3. Mihaela Talabà – scriitor și traducător, Italia 
  
4. Vasile Hatos – scriitor, Italia 
  
5.Ilie Fîrtat – scriitor și redactor „Memoria slovelor”, România 
  
6. Ion Părăianu – scriitor și redactor „Memoria slovelor”, Romania 
  
7.Ion Nălbitoru – scriitor și redactor șef „Memoria slovelor”, România 
  
Referinţă Bibliografică:
CONCURSUL INTERNATIONAL MEMORIA SLOVELOR / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1885, Anul VI, 28 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!