CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Concurs
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vă reamintim de 
  
Concursul internaţional de proză scurtă şi poezie 
  
“MEMORIA SLOVELOR” 
  
Redacţia revistei „Memoria slovelor” a Ligii Scriitorilor Români, Filiala Vâlcea are plăcerea să vă informeze că începând din acest an (2015) iniţiază un proiect cultural constând dintr-un concurs internaţional de proză scurtă şi poezie. Acest concurs vine în sprijinul unui alt proiect cultural la Râmnicu Vâlcea, „Ziua Limbii Române”, la care sunt invitate să colaboreze toate societăţile culturale vâlcene. 
  
La acest concurs pot participa românii de pretutindeni. 
  
Textele pentru concurs vor fi scrise în format A4, Times New Roman, caracter 12, obligatoriu cu diacritice, la un rând. Pentru secţiunea de proză scurtă se va participa cu un singur text de maxim 3 pag. Pentru secţiunea de poezie se va participa cu 3 poezii (fiecare cu maxim 25 de versuri) 
  
Se pune condiţia ca lucrările să nu fi fost publicate în volum, în reviste online sau pe hârtie şi să nu se facă publice pe durata concursului sau a jurizării. 
  
Textele care nu îndeplinesc condiţiile de mai sus vor fi descalificate. 
  
Concurenţii vor trimite personal prin e-mail trei documente: unul cu textul, unul cu CV(obligatoriu adresa de e-mail şi nr. de telefon pentru contactarea câştigătorilor) şi o poză jpg pe adresa: memoriaslovelor@yahoo.ro şi se va specifica: Pentru concurs, secţiunea poezie sau proză. Cei care doresc să participe la ambele secţiuni vor trimite materialele în mail-uri separate (pentru fiecare secţiune în parte). 
  
Concursul se va încheia la 15 iunie, iar jurizarea va avea loc în perioada 01 iulie -15 august, 2015. 
  
Se vor acorda PREMIUL I, II, III pentru fiecare secţiune constând din diplome tipărite, cărţi, câte un exemplar din revista „Memoria slovelor” unde vor fi publicate lucrările câştigătoare. 
  
Anunţul oficial al câştigătorilor se va face pe 31 august în cadrul sărbătorii „Ziua Limbii Române”, la Râmnicu Vâlcea. 
  
Comisia de jurizare este alcătuită din personalităţi ale culturii româneşti din ţară şi de peste hotare: 
  
1. Al Florin Ţene – preşedintele LSR -România 
  
2.Traian Vasilcău – Republica Moldova 
  
3. Helene Pflitsch – Germania 
  
4. Viorel Ploeşteanu – Irlanda 
  
5. Milena Munteanu – Canada 
  
6 Dan David - S.U.A 
  
7. Ion Nălbitoru - redactor şef „Memoria slovelor” – România 
  
Referinţă Bibliografică:
Concurs Memoria slovelor / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1602, Anul V, 21 mai 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!