CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Istorisire >  

I. PRINŢESA VAMPIRILOR (URMAŞUL LUI DRACULA)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În iureşul luptei, se luă cu oştenii după o ceată răzleaţă a cotropitorilor şi la trecerea peste un râu îi ajunseră din urmă măcelărindu-i fără milă. Se însera şi fără să-şi dea seama, se trezi singur pe drumeagul din pădure unde în umbrele sinistre din dosul arborilor tronau fantasmele ispititoare ale nopţii. Era lună plină şi prin luminişuri razele sale accentuau misterul nocturn. Curajosul cavaler era în stare să înfrunte singur o oştire întreagă cu paloşul său fermecat. Acest paloş fusese transmis din generaţie în generaţie şi nu i se ştia vechimea. În timpul bătăliei căpăta reflexe stranii orbindu-i pe duşmani. Dar nu numai paloşul, ci însuşi cavalerul era un mister. Nu-şi cunoscuse niciodată părinţii şi nimeni nu-şi amintea în ce împrejurări apăruse la curtea domnească. Înainta în noapte cu armăsarul la pas şi cu urechile ciulite la orice foşnet de frunză sau fâlfâit de pasăre. Din depărtări se auzea sinistru cântecul huhurezului spintecând umbrele pădurii. O pâclă asemănătoare unui nor acoperea strălucirea lunii şi atmosfera stranie din jur se accentua. De la poalele munţilor din apropiere răzbătea un cântec melodios. Îndemnat de un imbold necunoscut se strecură printre arborii seculari. Glasul duios continua să cânte cu un farmec aparte împletindu-se armonios cu vraja nopţii. Printre tufişuri luna îşi revărsa razele-i reci învăluind freamătul pădurii, adierea vântului şi şoaptele umbrelor. Cavalerul dădu frâu liber calului său continuând agale drumul printre stejari. După un timp ajunse într-o poieniţă ce strălucea într-o lumină misterioasă. În mijlocul ei plutea într-un vals ademenitor o fecioară cu părul bălai revărsat peste umerii goi, cu sânii dezveliţi şi numai cu un voal alb spre auriu căzându-i peste nuditate, lăsându-i dezvelite coapsele frumos conturate. 
  
- Vino, iubitul meu! - îl chemă ea cu o voce caldă şi melodioasă. 
  
Voinicul descălecă şi înaintă cu mâna pe paloş. Acea făptură ciudată continua să strălucească într-o lumină străvezie. Cu cât se apropia, cu atât îi zărea mai clar trăsăturile fine ale feţei, buzele-i trandafirii şi ochii mari, negrii, în spatele cărora plutea întunericul. Îi admiră cu nesaţ unduirea trupului sub voalul transparent. Era din ce în ce mai fermecat de această apariţie stranie din mijlocul codrului. 
  
- Cine eşti tu, făptură demonică!? – o întrebă cavalerul strângând mânerul paloşului. 
  
- Apropie-te, viteazule! Doar n-ai de gând să ucizi o fecioară fără pic de apărare!? 
  
- Eşti o nălucă ispititoare, o fantasmă a nopţii! - îi răspunse el sigur pe sine. 
  
- Sunt ursita inimii tale! -îi spuse ea şi făcu câteva piruete ademenitoare. 
  
- Răspunde! Eşti fiinţă umană sau fantasmă a întunericului? – insistă cavalerul. 
  
- Apropie-te şi vei afla! - îl îndemnă cu vocea-i melodioasă. 
  
- Nu mă poţi atrage în ungherele întunecate ale bârlogului tău. Nu mă tem de duşmanul în carne şi oase, indiferent cât de puternic şi numeros ar fi, iar de nălucile nopţii nici atât! 
  
- Ştiu, iubitule! 
  
Fecioara îl cuprinse cu un braţ catifelat pe după gât şi-şi lipi sânii fragezi de pieptul său puternic. 
  
Muşchii îi tresăriră la atingerea trupului femeii. 
  
- Nu mă ademeneşti cu vicleşugurile tale! Dispari de bună voie, arătare ce eşti, altfel te spintec cu paloşul! – o ameninţă el. 
  
- N-o vei face! Eşti un tânăr plin de iubire! Ştiu cât eşti de curajos şi de viteaz! Nu te-ai întrebat de ce braţul tău nu oboseşte niciodată!? Nu ţi-ai dat seama că în vâltoarea bătăliilor cu cât te baţi mai înverşunat, cu atât puterea ta creşte de zeci şi sute de ori !? 
  
- De unde-mi ştii secretul? – tresări bărbatul. 
  
- Tu ai menirea să aperi ţinuturile carpatine şi să laşi urmaşi demni care vor birui răul ce se va abate peste principate. 
  
- Nu cumva eşti vreo vrăjitoare cu chip de zână? 
  
- Nu-s nici vrăjitoare, dar nici zână! Sunt o femeie care are o anumită menire! - se lipi de trupul cavalerului îmbrăţişându-l. 
  
Fermecat de fecioară, acesta slăbi mânerul paloşului şi fără să-şi dea seama, buzele lor se contopiră. 
  
- Lasă paloşul! El este zestrea strămoşului nostru… Vei înţelege acest lucru la momentul potrivit! De acum înainte pentru tine timpul nu va mai avea limite! 
  
Şi parcă fără voia lor trupurile li se-ngemănară. La început bărbatul îi simţi corpul rece ce părea lipsit de fiorul vieţii şi buzele de gheaţă, apoi un val de căldură îl învălui şi în locul ochilor ei văzu doi tăciuni aprinşi. Surprins şi speriat, încercă să se desprindă, dar pădurea şi cerul se rotiră în jurul său. 
  
- Tu nu eşti fiinţă umană! - rosti el în şoaptă. M-ai învăluit cu vraja ta… 
  
- Să nu-ţi pară rău. Sunt urmaşa celor mai viteji principi. Dar nici tu nu eşti om decât pe jumătate! 
  
- Poftim? - tresări surprins şi o împinse, astfel încît se rostogoli în iarba din poieniţă. 
  
Ea îi zâmbi însă şăgalnic şi-l aşteptă cu coapsele dezvelite. 
  
- Am să te ucid, nălucă a nopţii!- tună el prinzând mânerul paloşului. 
  
- N-ai s-o faci, iubitule! Îmi eşti ursit! 
  
Bărbatul ridică paloşul, dar strălucirea tăişului îl orbi şi-l scăpă în iarbă. 
  
- Vino, iubitule! - îşi sfâşie femeia voalul dezvelindu-şi trupul. Urmaşul prinţului va prinde viaţă în această noapte! Eu sunt Prinţesa vampirilor! 
  
La auzul acestor cuvinte tresări, dar totuşi o forţă nevăzută îl împinse s-o cuprindă în braţe. Era atât de frumoasă, încât mintea i se înceţoşă de dorinţă trupească. Deodată o rază ca un fulger îl săgetă din creştet până-n tălpi. Calul necheză speriat şi dispăru în adâncurile pădurii. 
  
Cei doi tineri dădură frâu liber sentimentelor… Pădurea vui, păsările nopţii ţipară pe limba lor, numai trilul privighetorii era mai trist ca de obicei. Prin mintea confuză a cavalerului se perindau scene groaznice din timpul bătăliilor, ţipete disperate de durere, urlete înfiorătoare. Revedea băile de sânge cu cadavrele sfârtecate de săbii pe câmpul de luptă. Apoi, dintr-odată, resimţi trupul gingaş şi cald al femeii ce-i răspundea în unduiri line, pline de plăcere şi satisfacţie la sărutările şi alintările sale. De-acum era în culmea fericirii. Niciodată nu iubise pe cineva cu atâta patimă. Nicio altă femeie nu-l copleşise cu atâta dragoste şi dăruire ca această făptură necunoscută. Uită pe moment de propria-i existenţă şi se lăsă pradă acelor minunate clipe de iubire. Deodată femeia scoase un ţipăt de plăcere şi-şi înfipse unghiile în muşchii săi puternici, apoi gura îi căută gâtul şi doi canini îi străpunseră vena. Cavalerul simţi cum sângele cald i se prelinge pe piept spre deliciul vampirei ce-l lingea cu satisfacţie. 
  
- Acum eşti al meu pentru totdeauna! - rosti triumfătoare. Ţi-am dăruit nemurirea! 
  
Bărbatul îi sărută buzele pline de sânge, apoi îi prinse lobul urechii între dinţi şi-l perforă. Femeia scoase un ţipăt de satisfacţie, în timp ce el simţi în gură gustul plăcut al sângelui vampiric. Pe nesimţite fură înconjuraţi de cavaleri eleganţi şi domnişoare senzuale ce pluteau într-un dans ameţitor. 
  
- Oare cine zicea că vampirii sunt făpturi rele? - exclamă tânărul. Vampiricele chiar sunt femei atrăgătoare şi cu o poftă nebună de iubire! 
  
- Din acest moment faci parte din lumea noastră pentru veşnicie! Niciodată să nu uiţi clipele primei noastre nopţi de dragoste! 
  
- Nu te voi părăsi pentru nimic în lume! - o asigură el în culmea fericirii. 
  
- Îmi doresc ca din amorul nostru să se nască cel mai frumos şi viteaz fecior! 
  
- Un prinţ! 
  
- El va fi urmaşul lui Dracula! 
  
Referinţă Bibliografică:
I. PRINŢESA VAMPIRILOR (URMAŞUL LUI DRACULA) / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1434, Anul IV, 04 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!