CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

CÂŞTIGĂTORII CONCURSULUI INTERNAŢIONAL DE PROZĂ SCURTĂ „ROMÂNIA-CATEDRALA DIN CARPAŢI”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!


CÂŞTIGĂTORII CONCURSULUI INTERNAŢIONAL DE PROZĂ SCURTĂ „ROMÂNIA-CATEDRALA DIN CARPAŢI”

ORGANIZAT DE FORUMUL CULTURAL AL BREZOIULUI ŞI SUSŢINUT DE PRIMĂRIA ORAŞULUI
În urma jurizării textelor literare participante la concurs, comisia de jurizare alcătuită din personalităţi ale culturii româneşti din Germania, Irlanda, Italia, Republica Moldova şi România a desemnat următorii câştigători:
PREMIUL I –Silvia Olteanu(Bucureşti) cu textul “Urâtul” -500 lei
PREMIUL II – Eliza Roha(Bucureşti) - “Călător prin Bucovina” – 400 lei
PREMIUL III – Florentina-Loredana Dalian(Slobozia) – “Gânduri dintr-o iarnă deocheată. Pelerinaj la Mănăstirea Dervent” -300 lei
PREMIUL SPECIAL – Ilie Fîrtat(Grădiştea, Vâlcea) – “Hestia” – 300 lei
MENŢIUNI:
Georgeta-Irina Rusu(Bacău) – România, catedrala din Carpaţi” – 150 lei
Ion I. Părăianu(Roşiile,VL) –“Mare pedeapsă pentru un înecat!!!” -150lei
Constantin Geantă(Călimăneşti, VL) – “Comoara din Bulz” - 150 lei
Câştigătorii vor primi diplome şi premii în bani, vor fi anunţaţi la scenă deschisă pe data de 22 august 2014 cu ocazia zilelor Brezoiului „Târgul Lotrilor” şi vor fi mediatizaţi în mai multe reviste naţionale şi internaţionale: Confluente literare, Cultura Vâlceană, STARPRESS, Însemne Culturale, etc. De asemenea lucrările lor vor fi publicate în revistele: Confluenţe literare, Radio Metafora (SUA) şi Republica Artelor.
Toţi concurenţii vor primi DIPLOMĂ DE PARTICIPARE iar din partea Preşedintelui Forumului Cultural Brezoi (în pdf) romanele: „Comoara blestemată” şi „Urmaşul lui Dracula” (autor Ion Nălbitoru). Toate lucrările lucrările lor vor fi promovate în revistele Confluenţe literare şi Radio Metafora începând cu luna septembrie.


 

Referinţă Bibliografică:
CÂŞTIGĂTORII CONCURSULUI INTERNAŢIONAL DE PROZĂ SCURTĂ „ROMÂNIA-CATEDRALA DIN CARPAŢI” / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1319, Anul IV, 11 august 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!