CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Ioana Stuparu         Ediţia nr. 2077 din 07 septembrie 2016        Toate Articolele Autorului

LANSARE DE CARTE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
LANSARE DE CARTE „CLARA”, DE IOANA STUPARU 
  
Dragi iubitori ai cărţii, 
  
Autoarea IOANA STUPARU vă invită la lansarea romanului de dragoste „CLARA”, apărul în 2016, la Ed. Amanda Edit, Bucureşti. 
  
Sărbătoarea va avea loc pe 13 septembrie, 2016, orele 16.00, la Centrul Cultural „Calderon”, str. J. L. Calderon, nr. 39, Bucureşti. 
  
Cuvântul de început constând în prezentarea autoarei, îi va reveni amfitrioanei – doamna Directoare Elena Scurtu. 
  
Firul povestirii va fi despicat cu delicateţe, de mai mulţi iubitori ai cuvântului scris, printre care: Geo Călugăru, Doina Bârcă, Mihaela Mariana Cazimirovici, Elena Armenescu, Dorel Vidraşcu, Ioan Raţiu, Gheorghe Ţiclete, Petru Solonaru, Robert Toma etc. 
  
Vor lectura cu dragoste şi har fragmente din carte, tinerii actori Magda Băcescu şi Ştefan Apostol. 
  
Cu aceeaşi dăruire va lectura scriitoarea Antoaneta Rădoi, care va fi şi cameramanul evenimentului. 
  
Invitat special: domnul Florian Laurenţiu Stoica, Preşedintele Fundaţiei Literar-Istorice „STOIKA”. 
  
Moderator: scriitorul Geo Călugăru. 
  
Cu preţuire, 
  
IOANA STUPARU 
  
Referinţă Bibliografică:
LANSARE DE CARTE CLARA , DE IOANA STUPARU / Ioana Stuparu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2077, Anul VI, 07 septembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Ioana Stuparu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioana Stuparu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!