CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Strofe > Valori >  
Autor: Ioana Stuparu         Ediţia nr. 1333 din 25 august 2014        Toate Articolele Autorului

REVISTA

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Revista „Slova creştină”
29 august 2008 – 29 august 2014
S-au scurs şase ani ca unul, de când, pe 28 august, preotul - poet Radu Botiş, maramureşean prin naştere, a înfiinţat şi ctitorit revista online „Slova creştină”: www.slova-creştină.ro. Chiar numele revistei exprimă calea spre care s-au îndreptat gândurile celui ce a înfiinţat-o.
Revista „Slova creştină” este asemenea unei „Troiţe” aşezată la drum deschis, pentru ca oricine va dori să aducă ofrande să poată ajunge.
Mireasma ofrandelor este dăruită de oameni cu suflete curate, care se învrednicesc să înmulţească talanţii înţelepciunii prin scrierile lor, de care să se bucure întreg neamul omenesc, în special neamul românesc semănat, mai ales în ultimii ani, pe tot pământul. Publicarea în paginile revistei a numeroaselor articole: proză, poezie, eseu, reportaj, cronică de carte, evenimente etc., a demonstrat dorinţa de colaborare a celor care iubesc cuvântul scris. Pe de altă parte, aprecierea revistei se vede prin cititorii ei, prin comentarii referitoare la conţinutul articolelor.
Aflându-mă printre primii colaboratori care au semnat articole în revista „Slova creştină”, ţin să-i aduc mulţumiri domnului Radu Botiş, să-l felicit pentru „gândul bun” şi să-i urez bună continuare!
Cu tot respectul!
IOANA STUPARU
24 august, 2014
Referinţă Bibliografică:
REVISTA SLOVA CREŞTINĂ , de IOANA STUPARU / Ioana Stuparu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1333, Anul IV, 25 august 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ioana Stuparu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioana Stuparu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!