CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Recomanda >  
Autor: Ioan Ghitea         Ediţia nr. 2106 din 06 octombrie 2016        Toate Articolele Autorului

Ioan GHITEA - LANSARE DE CARTE: „GHID DE INIŢIERE PENTRU OMUL DE STAT” DE GHEORGHE DRAGOMIR

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
UNIVERSITATEA DIN ORADEA  
BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ „GHEORGHE ŞINCAI” ORADEA – BIHOR  
CENTRUL DE ETICĂ ŞI STRATEGII  
  
VǍ INVITǍ  
Joi: 13.10. 2016 Orele 15:30  
  
La Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” din Oradea  
Strada Armatei Romane nr. 1-A  
  
La lansarea cărţii   
„GHID DE INIŢIERE PENTRU OMUL DE STAT”,   
autor GHEORGHE DRAGOMIR, Preşedinte al Centrului de Etică şi Strategii  
  
PREZINTǍ:   
Prof. Univ. Dr. MIHAI D. DRECIN  
Prof. LIGIA-ANTONIA MIRIŞEAN  
  
„În contextul Omului Nou un subiect important îl constituie modelul Liderului de Azi! Liderului care îşi asumă acum un rol important în a lucra pentru comunitate, pentru cetate şi nu pentru interese personale sau de grup. Aceasta lucrare este un ghid al valorilor şi modelelor istorice care pot reprezenta o fundaţie solida pentru Liderul de Azi. ” 
Referinţă Bibliografică:
Ioan GHITEA - LANSARE DE CARTE: „GHID DE INIŢIERE PENTRU OMUL DE STAT” DE GHEORGHE DRAGOMIR / Ioan Ghitea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2106, Anul VI, 06 octombrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Ioan Ghitea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioan Ghitea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!