CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

ANUNT IMPORTANT! CONCURS DE ESEURI SI DESENE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragi copii și tineri români cu vârste între 11 și 19 ani, aflați oriunde în lume!  
Dragi elevi ai Colegiului Național de Arte ,,Regina Maria’’ Constanța!  
  
  
Vă invit la un concurs de desene și eseuri dedicate marilor personalități ale culturii românești din toate timpurile.  
Trimite-ți, vă rog, documente word pe adresa de e mail stanciu_gg@yahoo.com și tot pe aceeași adresă, scanate în format JPG, desenele reprezentând portretele personalităților.  
Primirea acestor materiale se face până la data de 25 noiembrie 2015.  
Precizez că eseul trebuie să fie de o pagină, să conțină date cronologice importante despre viața și opera acelei personalități, să fie scris în TNR 12, la un rând, cu diacritice, semnat de participant.  
Concursul va fi finalizat prin publicarea celor mai valoroase lucrări în revista on line ,,Confluențe literare’’, începând cu data de 26 noiembrie 2015, când se comemorează 75 de ani de la moartea savantului  
NICOLAE IORGA.  
Vor fi trimise prin poștă electronică diplome.  
  
Vă așteptăm cu drag!  
  
  
  
  
 
Referinţă Bibliografică:
ANUNT IMPORTANT! CONCURS DE ESEURI SI DESENE / Gigi Stanciu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1769, Anul V, 04 noiembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Gigi Stanciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gigi Stanciu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!