CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

COMUNICAT DE PRESĂ 18.10.2017: ROMÂNIA, PENTRU TINE! = UN NOU PROIECT ANTOLOGIC ARMONII CULTURALE, DEDICAT SĂRBĂTORIRII ZILEI NAȚIONALE - 1 DECEMBRIE 2017
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragi prieteni,  
  

Până în acest moment, și-au confirmat participarea la proiectul antologic dedicat Zilei Naționale – ROMÂNIA, PENTRU TINE! (inițiat pe data de 2 Octombrie) următorii autori:  
  
  
  
 1. ANDREI Petruș (Iași);
 2. BADEA Aneta (Galați);
 3. BĂLAN Cristian Petru (SUA);
 4. BELE Vasile (Baia Mare);
 5. BENDOU Mariana (Onești);
 6. BOGDAN Virginia (Focșani);
 7. BURDE Victor (Alba Iulia);
 8. BURTEA Angela (Brăila);
 9. CABA Mihai (Iași);
 10. DANU Florentina (Brașov);
 11. DIACONESCU Ligya (Rm. Vâlcea)
 12. DIACONU Olga Alexandra (Iași);
 13. DRAGNEA Gabriel (București);
 14. ENACHE Alexandru-Ioan (Pitești, Argeș);
 15. FELDIOREAN Felicia (Germania);
 16. FILIPOIU Maria (București);
 17. GHICAN Vasile Sevastre (Tecuci, Galați)
 18. IFRIM Marin (Buzău);
 19. MARIN Ionel (Focșani);
 20. MARTEA Galina (Moldova);
 21. MĂTCAȘ Nicolae (Chișinău, Rep. Moldova);
 22. MIHALACHE Alexandra (Slobozia, Ialomița);
 23. MIHALI Bonnie (Suceava);
 24. MOROȘAN Valeria (Vatra Dornei - Suceava);
 25. MUSCĂ-OANĂ Georgeta (Galați);
 26. NĂSTASE Costache (București);
 27. OPREA Ion N. (Iași);
 28. OPRIȘAN Marioara (Însurăței, Brăila);
 29. PANFIL Adina (Italia);
 30. POPA Mariana (Brașov);
 31. ROMAN T. Florin (Arad);
 32. RUSE Lia Filoteia (Canada);
 33. RUȘEȚI Vasile (Onești);
 34. SIMA Ionel (Texas, SUA);
 35. STROIA A. Gheorghe (Adjud, Vrancea);
 36. ȚENE Al. Florin (Cluj Napoca);
 37. VÂRTOSU Mariana (Focșani);
 38. VICOL Gheorghe (Vatra Dornei, Suceava);
 39. VLEJU Anișoara (Crucea, Suceava);
 40. BUICĂ Elena (Canada) – Postfață la antologie;
 
  
Le mulțumim celor care și-au confirmat participare și invităm autorii care doresc să participe să se încadreze în termenul specificat!!! Termen limită de primire materiale – 1 noiembrie. Am restrâns data limită de primire a materialelor, ca să ne putem încadra în termenul necesar pentru tipar, să reușim să vă trimitem și vouă, dragi prieteni, prin poștă, cartea.  
  
  
  
Vă reamintim coordonatele proiectului nostru!... Citiți cu atenție!  
  
  
  
Ne-am gândit să celebrăm Ziua Națională, cum altfel, dacă nu prin poezie? Așa că, așteptăm din partea tuturor celor care doresc să participe, maxim 3 poezii tematice, dedicate României sau sărbătorii Zilei Naționale.  
  

Textele vor fi tehnoredactate în Word, format A4, font Times New Roman 12 pct., la 1 rând. Pentru ca timpul dedicat editării să fie cât mai scurt, proiectul fiind FULGER, avem rugămintea ca textele să fie perfect corectate și cu diacritice.  
  
Poeziile vor fi expediate (completând inclusiv adresa poștală, nr. de telefon) însoțite de numele complet și fotografia autorului, la adresa de e-mail: geocosynus@gmail.com. Orice alte lămuriri le puteți solicita și telefonic la nr. 0741-078.627.  
  

Poeziile vor fi publicate integral pe 1 Decembrie pe site-ul revistei Armonii Culturale și vor fi incluse în volumul omagial, intitulat "România, pentru tine!", pe care îl dorim finalizat cât mai curând. Autorii vor apărea în volum, în ordinea strictă a primirii materialelor, neexistând un alt criteriu de înseriere.  
  
  
  
Inițiatorii proiectului - și, implicit, coordonatorii volumului - sunt Gheorghe A. Stroia (RO) și Cristian Petru Bălan (SUA) – membri ai Academiei Româno-Americane de Arte și științe.  
  

Cei care doresc să achiziționeze volumul, o vor putea face, trimițând odată cu materialele și comanda fermă cu nr. de exemplare dorit, la aceeași adresă de email. Un exemplar va costa 25 de lei, cu taxe poștale incluse (expedierea prin Poșta română), neexistând un număr de exemplare obligatorii ce trebuie comandate, însă fiecare autor cred că dorește să aibă măcar un exemplar. La recepționarea materialelor, imediat după evaluare, veți primi și datele aferente efectuării plății.  
  

Data limită de primire a materialelor este 1 noiembrie 2017. Așteptăm materialele voastre, dedicate lui 1 Decembrie național!  
  
  
  
PS: Textele nu vor fi însoțite de CV-ul autorului! Singurul nostru CV este: EU SUNT... ROMÂN. Sărbătorirea din acest an împărtășește excepționala zicere a lui Petre Țuțea: "Dumnezeu este Român!"...  
  

Ne rezervam dreptul de a păstra standardul valoric și calitativ ce caracterizează activitatea revistei și editurii Armonii Culturale.  
  

Coordonatorii proiectului  
  
  
  
 
Referinţă Bibliografică:
COMUNICAT DE PRESĂ 18.10.2017: ROMÂNIA, PENTRU TINE! = UN NOU PROIECT ANTOLOGIC ARMONII CULTURALE, DEDICAT SĂRBĂTORIRII ZILEI NAȚIONALE - 1 DECEMBRIE 2017 / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2483, Anul VII, 18 octombrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!