CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Pioneza de azi
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură" întâmplare!  
   
Priviți cum realitatea se destramă, odata cu ea și visele noastre dispar în “umbre fine” izvorâte dintr-o țigară.  
   
Noi rămânem ca niște mărgele agățate pe fire nevăzute, ce leagă speranța și pământul, se tot înoadă, se rup, se amesteca într-o  
   
împreunare șerpească!  
   
Mă tot întreb, poate și voi, semenii mei dragi, de ce această nesfârșita pasiune pentru distrugere, această atracție malefică de a răsturna ordinea firească a lucrurilor?  
   
Zdrențe de suflete și pasiuni omorâte în fașă, rămân în urma lor, a hienelor, buruieni deschise prea devreme, se vor veșteji înainte ca parfumul dragostei să le împlinească dorința.  
   
Nimic nu este ceea ce pare, nimic din ce-a fost nu mai există, o lume nebună în care nu mă regăsesc îmi invadează visele.  
   
O lume ce merge spre un “înainte” incert, inutil și trădător…  
   
Este o seara de toamna târzie, stau la un colț de stradă, deasupra capului, un bec, ca un soare stins, atârnat parca de cer, sta învăluit în ceață și arunca raze prin burnița rece.  
   
Referinţă Bibliografică:
Pioneza de azi / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3904, Anul XI, 08 septembrie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!