CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Pioneza de azi!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
“apoi... dacă n-om muri, o vom duce bine...” 
  
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură întâmplare”! 
  
Realitatea se destramă, la fel și visele noastre dispar în volute fine, izvorâte parcă dintr- o tigarã…viețile noastre, ca niște mărgele agățate pe fire nevãzute, ce leagã cerul și pământul, se încolăcește, se rupe, se amestecă într-o împreunare contra naturii, în așteptarea clipei când vom putea trai alaturi de îngeri sau vom sta de vorbã cu Dumnezeu, la o ceașcă de cafea, într-o dupã amiaza de varã târzie. 
  
De ce aceastã nesfârșită pasiune pentru distrugere și despărțire, această atracție malefică de a răsturna ordinea fireascã a lucrurilor, de a murdări iubirile inocente? 
  
Câteodată mã simt ca un pradator sângeros: muști și fugi, pare a fi legea grămezii! Zdrențe de suflete și pasiuni omorâte în fașă, ramân în urma mea: flori deschise prea devreme și veștejite înainte ca parfumul dragostei sã le împlinească. 
  
Referinţă Bibliografică:
Pioneza de azi! / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3896, Anul XI, 31 august 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!