CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Pioneza de azi, numai aici!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
“apoi... dacă n-om muri, o vom duce bine...”  
 
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură întâmplare”!  
 
Covid 19 (Coronavirus)  
 
Covid 19 (Coronavirus) trebuie eliminat, trebuie eliminați toţi viruşii de sus în jos...  
 
Cine sunt acești viruși ai societății românești? Îi identificăm și îi punem în carantină...  
 
Cred că întreaga ţară e plină de viruşi şi suntem cu toţii infectaţi, era să zic teleghidaţi, de parcă avem o răceală cronică în noi şi scăpăm de ea doar ocazional...  
 
De anumiți viruși nu poţi scăpa cu adevărat niciodată, ce de virusul comunist am scăpat? Singura scăpare este decât dacă îţi dai tu un restart la creier şi asta e mai dificil, schimbarea să pornească cu tine...  
 
Așteptăm minunea, s-o putem cumpăra să ne protejăm de ce se întâmplă în jurul nostru...  
 
Încercăm tot felul de ”vaccinuri”, acceptăm vaccinări...  
 
Încercăm: să fim mai buni, să sperăm, să întoarcem şi celălalt obraz, să mergem înainte pentru că totul se va rezolva, mâine e altă zi și uite așa au trecut 30 de ani...  
 
Am tot înghițit ”pilule” unele mai puternice...  
 
Am admirat întotdeauna pe cei care au descoperit antivirusul şi orice s-ar întâmpla pe “guguloiul acesta”(planeta pământ), ei îşi iau o doză din el dimineaţa şi sunt pregătiţi să înfrunte lumea şi orice s-ar întâmpla. Nu ştie nimeni ce conține, sunt doar zvonuri despre un amestec de credință, realism și multă iubire...  
 
Referinţă Bibliografică:
Pioneza de azi, numai aici! / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3372, Anul X, 25 martie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!