CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Scrieri >  

Strigăt neîncetat
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Strigăt neîncetat  
  
  
  
Pacea eternă  
  
continuu căutată  
  
în vise și în strigăt  
  
în zbuciumul cel surd  
  
în rădăcini adânci  
  
în veac nu putrezește  
  
continuu-n omenesc  
  
merită semeni a ierta  
  
pacatu-i pământesc  
  
răsună strigătul pribeag  
  
iertarea  
  
rugă mută  
  
pași îndurați de iarba crudă.  
  
  
  
  
  
Sfârșit de Ianuarie  
  
Confort, ce îmi imprimă o stare de fericire! Întâlnirea cu iarba mă face fericit, chiar și în acest sfârșit de Ianuarie!  
 
Iarba își păstrează parfumul şi culoarea ei, o calc doar atât cât să n-o strivesc, beatitudine aş putea, gândesc, să mă lungesc pe-o parte, să mă odihnesc...este totuși sfârșit de Ianuarie!  
 
Mai zăbovesc un timp să miros iarba înainte să intru în casă.  
 
Lumina albă din jurul meu parcă se stinge puţin, şi picioarele mi se înmoaie simțind iarba în tălpi!  
 
Cerul se sălbăticește în fâșii, înserarea a sosit cu sângerări în spinare, ce apus minunat!  
 
Referinţă Bibliografică:
Strigăt neîncetat / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3317, Anul X, 30 ianuarie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!