CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Pioneza de azi, numai aici:
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
“apoi... dacă n-om muri, o vom duce bine...”  
 
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură întâmplare”!  
 
Avem conducătorii pe care îi avem ... una din cauze este și votul prostimii, ignoranți, analfabeți, tălâmbi făcuți la beție, votul universal totul fără discernământ!  
 
Categorii de oameni cei care-l regretă acum pe Ceaușescu, aceștia își amintesc nimicuri marunte care le făceau suportabilă existența neînsemnată!  
 
În vechiul regim(era să zic în comunism! parcă ar fi dispărut, de unde!) aveai servici sigur, nu-i bai că ei se făceau că ne plăteau iar uni se făceau că muncesc!  
 
Promovații erau pe baza originii sănătoase și a aplecării coloanei vertebrale!  
 
Se uită ușor faptul că nu găseai o carte bună, sau că atunci când după ore în șir de stat la coadă în fața unei librării, dacă prindeai o carte bună îți atașa și una gen “lupta de partid”!  
 
Sau la aprozar când “bagă” fasole uscată te obliga să cumperi și un buchet de flori gata ofilite!  
 
Sau la operă stăteai cu paltonul pe tine iar la Filarmonică îi îngheța mâna dirijorului pe baghetă.  
 
Ce părere aveți dacă pentru ocuparea oricărei funcții publice, unul dintre pașii pentru punerea în funcție e să fie un test IQ unde canditatul să obțină un scor de peste x, y sau z. , se poate aplica și pentru a capătă dreptul să mergi la vot!  
 
Referinţă Bibliografică:
Pioneza de azi, numai aici: / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3003, Anul IX, 22 martie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!